Căutare Live

Ion Caramitru il inlocuieste pe Serban Ionescu in piesa "Dineu cu prosti”

Teatrul National din Bucuresti anunta o modificare in distributia spectacolului de succes "Dineu cu prosti”: Ion Caramitru va juca, din 18 ianuarie 2012, in rolul lui Pierre interpretat de la premiera de Serban Ionescu. Aceasta schimbare s-a facut "din cauza indisponibilitatii, pe termen mai lung, a actorului Serban Ionescu”.

Astfel, Caramitru "preia, temporar, partitura personajului Pierre" si va fi alaturi de Horatiu Malaele, cel care tine capul de afis in aceasta comedie - "Dineu cu prosti" de Francis Veber, regizata de Ion Caramitru, cu premiera in octombrie 2010.

Departamentul de comunicare al TNB specifica faptul ca s-a facut aceasta inlocuire "pentru a nu intrerupe seria de reprezentatii a acestei comedii, atat de indragita si solicitata de publicul spectator".

Patru reprezentatii cu "Dineu cu prosti" programate in decembrie au fost amanate pentru luna ianuarie, "din cauza imbolnavirii unui actor", dupa cum anunta TNB luna trecuta. Spectacolul este programat in 18, 19, 28 si 29 ianuarie.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact Images

O soprana originara din Romania a fost aleasa sa cante noul imn national al Austriei... Florin Chilian: "Monopolul CREDIDAM a fost spart!"...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri