Căutare Live

Ion Iliescu lanseaza "Fragmente de viata si de istorie traita"

Editura Litera va invita vineri, 22 iulie, ora 11:00, la sediul Fundatiei Europene "Nicolae Titulescu”, cu ocazia lansarii volumului "Fragmente de viata si de istorie traita”, de Ion Iliescu. Vor vorbi despre carte George Potra, Ionut Vulpescu, Dan Vidrascu, Dan Mircea Popescu, Razvan Theodorescu si autorul.

Vor fi prezente numeroase personalitati ale vietii culturale, artistice si politice. Vom redescoperi istoria recenta a Romaniei, asa cum a fost traita de autor, dar si aprecierile acestuia privind situatia politica, economica si sociala a tarii. Ion Iliescu este martor si participant la evenimente care au schimbat Romania. El ne ofera o privire din interior asupra acestor evenimente, o analiza a evolutiilor economiei si societatii post-comuniste.

Nu este o carte de memorii, dar este la fel de pasionanta, pentru ca autorul are credinte si valori puternice si intelege sa le apere cu fermitate si determinare, cu argumente pertinente. Citind-o, veti avea imaginea unui om de stat, preocupat de viitorul tarii sale, pentru ca si-a asumat, nu o data, responsabilitati pentru acest viitor.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact Images

Inca putin pana la Tuborg Green Fest Peninsula!... A1.ro iti recomanda azi filmul "Harry Potter si Talismanele Mortii - Partea 2"...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri