Căutare Live

J Baldin ii face loc lui Giuseppe Verdi! Muzica clasica va fi remixata pe ritmuri moderne, la Mamaia

Sambata, turistii care participa la Carnavalul din Mamaia vor avea ocazia sa asiste pe scena Cazinoului din statiune la celebra opera Nabucco. Muzica lui Verdi va fi remixata pe ritmuri moderne.

J Balvin si alti artisti in voga iau o pauza, facandu-i loc lui Giuseppe Verdi. Opera "Nabucco" va fi remixata si prezentata publicului pe scena piatetei Cazinoului din Mamaia.

Radu Mazare a venit cu o idee inedita. Pe langa distractie si fete frumoase, excentricul primar al Constantei s-a gandit ca nu ar strica sa promoveze si putina cultura printre turistii dornici de petrecere. Iar pentru asta, imbraca din nou straie regesti. Extravagantul primar va fi Regele Babilonului in acest weekend.

"Am fost acuzat ca promovez doar turism sexual, ca imi e gandul numai la distractie. Iata ca noi, prin intermediul carnavalului, culturalizam poporul si natiunea", a explicat Mazare.

Pana sambata, atunci cand primarul va intra in pielea regelui Nabucodonosor si se va plimba alaturi de domnisoare in carul alegoric ce va face turul statiunii Mamaia, toata echipa este in focuri cu ultimele repetitii pentru ca totul sa iasa ca la carte.

Una peste alta, turistii par incantati de activitatile realizate de Radu Mazare pentru a anima in fiecare weekend statiunea Mamaia.

Iron Maiden la Bucuresti! Reguli de acces si restrictii de circulatie pentru concertul din aceasta seara... "Englishman in Bucharest!" Sting va concerta maine la Romexpo...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri