Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

J.K. Rowling, autoarea seriei Harry Potter, scoate un nou roman. De data aceasta pentru adulti

Autoarea seriei de carti ”Harry Potter”, J.K. Rowling, va scrie un nou roman, fiind deja sub contract cu editura Little, Brown, cu filiale in SUA si Marea Britanie. Titlul si subiectul nu au fost dezvaluite, tot ce se stie despre noua carte fiind ca va fi adresata adultilor.

Unul dintre prietenii scriitoarei, Ian Rankin, si el tot scriitor, a anuntat pe Twitter ca este vorba de un roman politist."N-ar fi dragut daca primul roman pentru adulti al lui J.K. Rowling ar fi despre o crima petrecuta in Edinburgh? Eu cred ca da", a scris Rankin.

"Desi mi-a facut o mare placere sa scriu Harry Potter, urmatoarea mea carte va fi foarte diferita", a declarat J.K. Rowling. Agentul scriitoarei, Neil Blair, nu a dezvaluit valoarea contractului semnat de J.K. Rowling cu noua editura.

"Avand in vedere ca noua sa carte se adreseaza altui gen de public si marcheaza o noua directie literara pentru ea, era firesc sa apeleze la o alta editura", a declarat Blair. Cele sapte carti din seria "Harry Potter" s-au vandut in mai bine de 450 de milioane de copii, fiind traduse in 67 de limbi.

Citeste si Jurnalul!

Recomandari