James Thiérrée a uimit publicul Teatrului National

"Senzational" – acesta a fost cuvantul care a caracterizat la final spectacolul "Raoul", realizat de James Thiérrée si prezentat trei seri consecutiv la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti.

James Thiérrée este un artist mare nu numai pentru ca Charlie Chaplin i-a fost bunic, dandu-i mostenire parte din talentul sau, ci si pentru ca este dedat cu trup si suflet artei. Prin spectacolul adus la Bucuresti de Ambasada Frantei in Romania si Institutul Francez am avut in fata un model. Timp de o ora si jumatate, artistul a spus povestea unui rege, retras in singuratatea sa. Si-a construit o mica cetate cu turn, izolandu-se astfel de demoni. Totusi ii vine cineva in vizita. Cineva care sa-i tulbure linistea. E el insusi.

Publicul a gustat din plin aceasta creatie poetica, in care muzica se impleteste armonios cu teatrul, cu pantomima, cu dansul, dar si cu elemente de iluzionism, de circ. Impresioneaza si functionalitatea decorului, al carui autor este acelasi James Thiérrée.

Citeste si Jurnalul!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri