Antena Căutare

JAZZAPPELLA concerteaza in cadrul circuitului "INTERNATIONAL JAZZ DAY" pe 30 Aprilie 2014

Anul acesta Jazzappella intra in circuitul evenimentelor dedicate "International Jazz Day" pe 30 Aprilie la Terasa Astrodom din cadrul Hotelului Domenii Plaza Bucuresti.

Anul acesta Jazzappella intra in circuitul evenimentelor dedicate "International Jazz Day" pe 30 Aprilie la Terasa Astrodom din cadrul Hotelului Domenii Plaza Bucuresti.

In noiembrie 2011, Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura (UNESCO) au proclamat oficial ziua de 30 Aprilie, ca fiind Ziua Internationala a Jazz-ului, cu scopul de a evidentia rolul diplomatic al jazz-ului, de a uni oamenii si de a promova inclinatiile culturale din toate colturile lumii.

In fiecare an, la 30 aprilie, acesta forma de arta este recunoscuta international pentru promovarea pacii, a dialogului intre culturi, diversitatea si respectarea drepturilor omului si a demnitatii umane; eradicarea discriminarii, promovarea libertatii de exprimare si consolidarea rolului tinerilor in adoptarea schimbarilor sociale.

“Music has always served as a bridge between different cultures, and no musical art form is more effective as a diplomatic tool than jazz. On International Jazz Day, jazz is celebrated, studied, and performed around the world for 24 hours straight. Collaborations around among jazz icons, scholars, composers, musicians, dancers, writers, and thinkers who embrace the beauty, spirit, and principles of jazz, freely sharing experiences and performances in our big cities and in our small towns, all across our seven continents.” Herbie Hancock (legendary jazz pianist and composer)

Grupul JAZZAPPELLA are un repertoriu de de jazz contemporan format in principal din standarde de jazz, compozitii originale, hituri pop, "chanson" sau coloane sonore de film.

Au concertat in Romania pe scenele Festivalurilor de jazz, film, muzica clasica (Festivalul George Enescu), in teatre si cluburi, unde au fost intampinati cu foarte mult entuziasm si aprecieri, recunoscuti fiind ca revelatia A Cappella Jazz deschizatoare de drumuri a Romaniei.
Drept urmare, pe 10 mai 2014 au fost invitati sa concerteze in cadrul Festivalului International A Cappella din Girona - Spania, avand ocazia sa imparta scena cu grupuri prestigioase ale genului, precum Swingle Singers, castigatori a 5 Premii Grammy.

"Jazz is an instrument for social change and dialogue."
Irina Bokova (Director General UNESCO)

Te asteptam miercuri, la Terasa Astrodome - Hotel Domenii Plaza, 30 aprilie, de la ora 20:00, pentru o seara internationala de jazz A Cappella!

Pretul biletului este 35 ron!
Pentru rezervari puteti suna la: 021 224 50 44 / 0372 150 600

https://www.facebook.com/Jazzappella

http://www.gironacappella.cat/en/artists/2014/jazzappella

https://www.facebook.com/pages/Domenii-Plaza-by-Residence-Hotels/643734509012419

Cea mai distractivă întrecere din lume a avut loc în parcul Tineretului din Capitală... Bricul Mircea şi velierul "Adornate" au ridicat ancora! Vor participa la o competiţie internaţională, în apele...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x