Căutare Live

JCI Bucuresti lanseaza joi, 29 aprilie, "Business pe biciclete"

Joi, 29 aprilie 2010, Junior Chamber International (JCI) Bucuresti organizeaza, pe traseul Piata Victoriei – Parcul Herastrau, prima editie din seria de evenimente „Business pe Bicicleta”.

Evenimentul se desfasoara sub forma unei demonstratii a biciclistilor in tinuta business. Participantii pot veni cu bicicleta proprie sau pot inchiria una gratuit de la organizatori.

Proiectul a fost gandit pentru toti oamenii de afaceri, antreprenori si manageri, femei sau barbati, fani ai mersului pe bicicleta ca mijloc de recreatie, dar si ca mijloc practic de deplasare la birou.

Business pe bicicleta isi propune crearea unei comunitati a oamenilor de afaceri, care sa gaseasca solutii pentru imbunatatirea infrastructurii dedicate bicicletelor si sa creasca popularitatea acestui mijloc de transport eco. Solutiile gasite vor fi aplicate atat direct, in mediul privat, cat si prin influentarea politicilor publice ale autoritatilor locale.

"Am pornit proiectul dupa experientele pe care le-am avut in multe alte tari europene unde bicicleta e folosita de foarte multa lume, inclusiv de oameni de business care nu au o problema in a renunta la masina. Pentru mine anul trecut a fost un an al reindragostirii de Bucuresti datorita bicicletei si al locurilor pe care le descoperi datorita ei", declara Tudor Maxim, initiatorul proiectului si Presedintele JCI Bucuresti.

Tinuta business sau casual business este obligatorie! Inscrieri si program la businessbicicleta.ro.

sursa text: feeder.ro

Lansare audiobook si carte semnate Andrei Plesu la Libraria Humanitas Kretzulescu... Luni, la Teatrul Metropolis, intrati in „Azilul de noapte”...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri