Mai sunt 900 de bilete la concertul lui Jose Carreras

Cu sase saptamani inainte de concertul programat pe 25 mai la Sala Palatului, fanii romani ai muzicii clasice s-au grabit sa achizitioneze un loc cat mai aproape de scena pe care va sustine un regal muzical marele tenor Jose Carreras. In acest moment mai sunt disponibile aproximativ 900 de bilete.

Dupa ce a incantat milioane de fani de pe tot mapamondul si a umplut mii de sali de spectacol, Jose Carreras revine in Romania pentru a sustine live un spectacol extraordinar pe scena Salii Palatului.

Indragitul tenor va ajunge in Bucuresti cu cateva zile inainte pentru a repeta in locatia in care se va sustine spectacolul si pentru a se asigura personal ca nici un detaliu tehnic nu va periclita buna desfaurare a spectacolului.

Denumit de criticii de gen ca fiind tenorul cu cea mai frumoasa voce a zilelor noastre, adulat de milioane de fani din intreaga lume, Jose Carreras a dovedit lumii intregi ca nu este doar un mare artist, ci si un filantrop. Dupa ce in 1988 a castigat lupta cu leucemia si a infiintat „Fundatia Internationala Jose Carreras pentru lupta impotriva leucemiei", Jose Carreras a reusit sa se implice activ pentru strangerea fondurilor necesare oamenilor diagnosticati cu leucemie si sa doneze fundatiei sume importante din onorariile concertelor sustinute de el, dar si din vanzarile de cd-uri.

Biletele se gasesc la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro si myticket.ro.

Sursa: Sapteseri

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri