Căutare Live

Mai sunt bilete la concertele Larei Fabian!

Cum biletele pentru cele doua spectacole din 17 si 18 martie s-au epuizat de cateva saptamani, dupa nenumarate telefoane si mail-uri primite de la fanii care nu au reusit sa mai achizitioneze un bilet, organizatorii au decis suplimentarea biletelor! Pentru fiecare zi in care Lara Fabian va concerta in Bucuresti, respectiv 17 si 18 martie, mai pot fi achizitionate 50 de bilete.

Preturile biletelor suplimentate pentru spectacolele din 17 si 18 martie sunt urmatoarele: 1.000 de lei (categoria Star), 350 de lei (categoria Vip), 300 de lei (categoria 1), 200 de lei (categoria 3). Biletele suplimentate la concertele sustinute de Lara Fabian pot fi achizitionate din: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinele Flanco, Sala Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinul Victoria, Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 sau online de pe BILETOO.ro si BILET.ro.

Citeste si Jurnalul!

A1.ro iti recomanda azi filmul "Vanatorii de capete". Vezi trailerul!... Saxofonistul Marian Ganescu, recital in clubul Crush din Constanta...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri