Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Maia Morgenstern, declarata "Omul zilei" de Jurnalul National

A jucat in "Livada de visini", montata de Andrei Serban in 1992 la Teatrul National din Bucuresti. Atunci o interpreta pe Varia.

Acum, tot la National, o intruchipeaza pe Ranevskaia, eroina principala a acestei capodopere, in varianta regizorala a lui Felix Alexa. E Maia Morgenstern, care poate fi vazuta in acest nou spectacol chiar astazi, la Sala Amfiteatru.

Are parteneri foarte buni si impreuna atrag publicul iubitor de teatru. Actrita a ajuns cunoscuta datorita rolurilor din spectacolele si din filmele in care a jucat.

In plan international, i-a adus celebritate rolul Fecioarei Maria din "Patimile lui Hristos", filmul regizat de Mel Gibson. Teatrografia si filmografia Maiei Morgenstern sunt impresionante.

A realizat roluri la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt, La Teatrul Evreiesc, la Odeon, La Bulandra, La Nationalul craiovean, la Teatrul din Sibiu si desigur la TNB , unde a dat nastere, pe cele trei scene de aici, multor personaje memorabile, in spectacole precum "Medeea", "Ghetto" sau "Dama cu camelii".

Pentru noul sau rol din "Livada de visini", Jurnalul National o declara pe Maia Morgenstern "Omul zilei".

Citeste si Jurnalul National

Sursa foto: jurnalul.ro

Recomandari