Căutare Live

Maia Morgenstern, declarata "Omul zilei" de Jurnalul National

A jucat in "Livada de visini", montata de Andrei Serban in 1992 la Teatrul National din Bucuresti. Atunci o interpreta pe Varia.

Acum, tot la National, o intruchipeaza pe Ranevskaia, eroina principala a acestei capodopere, in varianta regizorala a lui Felix Alexa. E Maia Morgenstern, care poate fi vazuta in acest nou spectacol chiar astazi, la Sala Amfiteatru.

Are parteneri foarte buni si impreuna atrag publicul iubitor de teatru. Actrita a ajuns cunoscuta datorita rolurilor din spectacolele si din filmele in care a jucat.

In plan international, i-a adus celebritate rolul Fecioarei Maria din "Patimile lui Hristos", filmul regizat de Mel Gibson. Teatrografia si filmografia Maiei Morgenstern sunt impresionante.

A realizat roluri la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt, La Teatrul Evreiesc, la Odeon, La Bulandra, La Nationalul craiovean, la Teatrul din Sibiu si desigur la TNB , unde a dat nastere, pe cele trei scene de aici, multor personaje memorabile, in spectacole precum "Medeea", "Ghetto" sau "Dama cu camelii".

Pentru noul sau rol din "Livada de visini", Jurnalul National o declara pe Maia Morgenstern "Omul zilei".

Citeste si Jurnalul National

Sursa foto: jurnalul.ro

Video / Angela Gheorghiu, artista anului la Classical Brit Awards 2010... Incep inscrierile pentru Gala "HOP!"...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri