Maia Morgenstern joaca in "Love Stories" la Teatrul Metropolis

Spectacolul "Love Stories" ("Labirintul") de Radu F. Alexandru, cu Maia Morgenstern, Mircea Rusu si cu participarea inedita a lui Emil Hurezeanu, va avea prima reprezentatie la Teatrul Metropolis, joi, 1 septembrie, de la ora 19:00, in regia lui Claudiu Goga.

Spectacolul "Love Stories", desemnat castigatorul concursului "Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2010", prezinta doua generatii, doua cupluri - parinti si copii, respectiv o emotionanta poveste a cautarilor de sine, un labirint al emotiilor si dramelor existentiale.

"Love Stories" este un spectacol care vorbeste despre acceptare si autenticitate, despre fascinanta relatie intre autor si personajele lui, despre limite si despre tabuuri, despre adevarul care surprinde si socheaza. De fapt, spectacolul vorbeste despre matricea existentiala a fiecaruia dintre noi. In afara de Maia Morgenstern si Mircea Rusu, din distributia spectacolului "Love Stories" mai fac parte Diana Cavallioti si Alexandru Pavel. Totodata, Emil Hurezeanu va avea rolul de povestitor.

Citeste si Jurnalul!

Ultimele știri