Căutare Live

Maia Morgenstern primeste, de ziua ei, o stea pe Walk of Fame din Bucuresti

Ceremonia va fi organizata pe 1 mai, chiar in ziua in care Maia Morgenstern va implini 49 de ani, actrita fiind prima romanca ce primeste aceasta distinctie.

Precedentii onorati cu o stea pe Aleea Celebritatilor din Capitala au fost Florin Piersic, Victor Rebegiuc, Radu Beligan si Amza Pellea.

Rolul care i-a adus notorietatea a fost cel interpretat in Balanta, in regia lui Lucian Pintilie, iar partitura interpretata in 2004 in Patimile lui Hristos, filmul realizat de Mel Gibson, i-a adus celebritatea.

Walk of Fame este un spatiu dedicat valorilor artistice ale filmului si teatrului romanesti, situat in Piata Timpului, aflata in vecinatatea magazinului Cocor si a centrului istoric al Capitalei. Acest spatiu a fost inaugurat de Teatrul Metropolis in colaborare cu Asociatia de Turism a Municipiului Bucuresti si magazinul Cocor.

Citeste si Jurnalul!

VIDEO! Fundatia Mereu Aproape organizeaza sambata un teledon pentru a ajuta la modernizarea spitalului Grigore Alexandre... A1.ro iti recomanda azi filmul "Rio - 3D"...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri