Căutare Live

Malaele deschide astazi Galeria-atelier HORATIU

In zona veche a Bucurestiului, acolo unde se prinde pulsul orasului in dupa-amiezile calde sau in serile deja racoroase de la inceputul acestei toamne, a aparut in calea oamenilor ostoiti prin cafenelele si carciumile de aici un spatiu cochet pentru arta. E chiar in inima Centrului vechi, pe Strada Smardan nr. 37

E ceea ce artistul Horatiu Malaele si-a dorit de mult timp: Galeria-atelier HORATIU, care adaposteste pe o suprafata de circa 30 de metri patrati lucrari de arta plastica, in special grafica, grafica satirica sau caricatura. Deschiderea are loc astazi, la ora 19:00.

Cu o zi in urma, noi am vizitat galeria, "ingrijita" de Fundatia Scena, al carei presedinte este Horatiu Malaele. Pe pereti, vreo 100 de lucrari - diverse reprezentari ale unor personalitati, ale unor situatii, "cu trasaturi de intentie satirica sau umoristica".

Aceasta prima expozitie poate fi intitulata "Horatiu Malaele si invitatii sai", pentru ca alaturi de opera realizata de cel care s-a straduit sa deschida acest spatiu dedicat evenimentelor culturale sunt si lucrari ale caricaturistilor Bogdan Petry, Mardale, Mihai Stanescu. Exista si acuarele semnate de Timotei Negrescu, designerul care s-a implicat in organizarea spatiului.

Chiar daca pentru inceput domina arta lui Malaele, vor expune aici, precum ne-a spus "maitre", cei mai renumiti, cei mai cotati si cei mai dotati artisti de ieri si de azi: Marcel Chirnoaga, Cik Damadian, Matty, Nell Cobar, Catalin Zaharia, Popa's, Cristian Topan, Mihai Stanescu, Bogdan Petry, Mardale s.a.

Citeste continuare pe jurnalul.ro

Foto: Dragos Stoica / Jurnalul National

Regizorul Florin Serban a deschis o scoala de actorie... Prezentare de moda masculina la Baneasa Shopping City...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri