Mămici, tătici, nu vă faceți planuri pentru weekend-ul viitor! Pe 27 mai, Palatul Parlamentului își deschide porțile pentru copii

 

Camera Deputaţilor va găzdui în 27 mai cea de-a VIII–a ediţie a evenimentului „Porţi deschise pentru copii”. Copiii vor putea vizita mai multe săli din Palatul Parlamentului, inclusiv sala de plen şi cabinetul preşedintelui Camerei Deputaţilor.

Potrivit unui anunţ al Camerei Deputaţilor, în circuitul de vizitare sunt incluse mai multe săli reprezentative atât pentru activitatea Camerei Deputaţilor, cât şi pentru specificul arhitectonic al clădirii Palatului Parlamentului: “I.C. Brătianu”, „Al.I.Cuza”, „Nicolae Iorga”, „Nicolae Bălcescu”, Galeria de onoare,  dar şi alte câteva spaţii care nu fac parte din circuitul obişnuit de vizitare. Printre acestea se numără sala de plen, cabinetul preşedintelui Camerei Deputaţilor şi sălile „Spiru Haret” şi „I.G. Duca”.

De la prima ediţie desfăşurată în 2007, „Porţi deschise pentru copii” a adus la Palatul Parlamentului aproape 25.000 de copii şi s-a impus ca o tradiţie prin care Camera Deputaţilor celebrează Ziua Internaţională a Copilului, se arată în comunicat.

Accesul grupurilor se va face prin intrarea C1 (dinspre Piaţa Constituţiei). 

Credit foto: Hepta

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe