Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Marc Levy la GSP: “Cartea e o sursa nebanuita de bucurie”

Marc Levy, cel mai vandut autor francez contemporan, a acordat un interviu in exclusivitate pentru cititorii Gazetei Sporturilor, care poate fi urmarit pe siteul www.gsp.ro. Celebrul autor le vorbeste cititorilor romani despre bucuria pe care continua sa o ofere lectura chiar si in epoca multimedia.

"Lectura este un univers ce ii acorda o foarte mare libertate celui care o practica. Iti permite sa-ti deschizi spiritul spre viata. Lectura este o punte de legatura intre tari, intre oameni, o punte minunata care cultiva imaginarul. O punte care cateodata creaza teama. Teama ca te plictisesti, ca o sa pierzi timpul. Dar, in final, cand patrunzi intr-o carte descoperi o sursa de placere, de bucurie, pe care nu o banuiai". Scriitorul apreaciza initiativele de vanzare a cartilor cu ziarele. "Tot ce contribuie la a starni pofta de lectura si la a motiva cititorii e formidabil", marturiste autorul care a starnit mari pasiuni in randul cititoarelor din toata Europa si care considera romantismul "o cultura a inteligentei inimii".

Gazeta Sporturilor impreuna cu Editura Trei a lansat doua romane ale lui Marc Levy: "Si daca e adevarat..." Si "In alta viata". Ambele pot fi gasite in aceasta perioda la chioscurile de ziare la un pret cu 60% mai mic decat cel din librarii. Un volum si ziarul costa doar 13,99 lei.

Vezi AICI mai multe despre romanul lui Marc Levy!

Recomandari