Căutare Live

Marele premiu Reader's Digest

Hotelul Intercontinental a gazduit vineri, 14 ianuarie, cea de-a saptea editie a Galei de Decernare a Marelui Premiu Reader's Digest. Cele 204 premii in valoare totala de 83.000 de euro au fost trase la sorti la data de 7 ianuarie 2011, iar Marele Premiu de 70.000 de euro a fost castigat de Livia Barsan din Campina, judetul Prahova. In plus, aceasta a primit si un Bonus de 3.000 de euro, pentru ca a raspuns in termen de 14 zile ofertei editurii

Valorosul cec a fost inmanat castigatoarei de Andreea Marin-Banica, membru onorific al Comisiei de Tragere la Sorti si vechi colaborator al editurii: "Colaborez deja cu Reader's Digest de cinci ani si am avut placerea de a le da vestea buna mai multor castigatori. Sunt niste oameni minunati carora placerea de a citi le-a schimbat viata in bine", a afirmat aceasta.

In varsta de 64 de ani, Livia Barsan a fost profesoara de limba romana si este, evident, pasionata de lectura: "Sunt o fidela cititoare a cartilor editurii si, desi nu am comandat carti pentru a castiga ceva, acest premiu imi intareste increderea in faptul ca norocul le surade celor care sunt cu adevarat informati".

Printre invitatii la eveniment s-au numarat si fostii castigatori ai Marelui Premiu: Agneta Gyorbiro (Cluj), Cezar Marin (Bucuresti), Matilda Staicu (Brasov) si Anica Albert.

"La fiecare inceput de an avem bucuria de a rasplati fidelitatea clientilor nostri cu premii importante. Incepand cu anul trecut, am instituit traditia de a sarbatori acest moment impreuna cu fostii castigatori ai Marelui Premiu si cu clientii VIP, pentru ca vrem sa-i avem alaturi in momentele importante. Astazi am simtit toti ca facem parte dintr-o mare familie", a afirmat Irina Popa, managerul concursului Reader's Digest.

Editura Reader's Digest editeaza, produce si vinde carti, reviste, CD-uri si DVD-uri in sistem de marketing direct. Editura organizeaza de-a lungul anului mai multe campanii de marketing direct in care clientului ii sunt prezentate diverse oferte si posibilitatea de a intra in concursul anual Reader's Digest. Produsele se pot comanda prin posta, telefon sau pe internet. Avantajele majore sunt ca oamenii pot comanda de acasa si ca pot plati produsele in rate.

Din 2004 si pana acum, Reader's Digest Romania a acordat clientilor sai peste 1.000 de premii in valoare totala de 700.000 de euro. Aceste premii sunt menite sa rasplateasca interesul clientilor pentru produsele editurii. Editura Reader's Digest Romania este parte a Reader's Digest Association, un grup international activ in peste 60 de tari, dintre care 26 de tari europene. Lista completa a castigatorilor este publicata pe site-ul editurii www.erd.ro.

Muzeu Beatles la Buenos Aires... Yuri Kordonsky: ”Cand avem raspunsuri la toate intrebarile, spectacolul moare”...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri