Căutare Live

“Mari muzicieni ai viitorului”, in recital la Castelul Peles

Ciclul de emisiuni-concert "Mari muzicieni ai viitorului" continua cu un nou recital sustinut la Muzeul National "Peles" din Sinaia, sambata, 23 iulie 2011, de la ora 17.00 si la Muzeul National "George Enescu" din Bucuresti, luni, 25 iulie 2011, de la ora 18.30. Protagonisti recitalurilor vor fi pianistii Ioan Dragos Dimitriu, Valentin Muresan si Corina Ibanescu.

Publicul meloman are ocazia sa asculte creatii semnate de Serghei Rahmaninov, Felix Mendelssohn, George Enescu, G.F.Handel, W.A.Mozart, Jacques Ibert, Maurice Ravel si Gabriel Fauré.

Ciclul de emisiuni-concert "Mari muzicieni ai viitorului" este organizat de Radio Romania Muzical si Muzeele "George Enescu" si "Peles" in coordonarea si prezentarea muzicologului Ecaterina Stan.

Intrarea publicului este libera, informeaza organizatorii.

Sursa: hotnews

Gala Tanarului Actor "Hop" si-a desemnat concurentii... Festivalul Sighisoara medievala se desfasoara intre 27 si 31 iulie...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri