Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Mark Nelson, chitaristul nascut cu o singura mana, canta in Big Mamou

In aceste zile, muzicianul Mark Nelson- supranumit One Handed Hero- se afla in Romania pentru o serie de concerte in cateva cluburi bucurestene. Dupa Garage Hall si Ageless, unde a cantat miercuri si joi, Mark canta in aceasta seara la Big Mamou incepand cu ora 22.00.

Mark canta la chitara acustica si voce atat compozitii proprii cat si coveruri dupa Beatles, Hendrix sau Robert Johnson. Mark s-a nascut cu o singura mana, dar iubeste muzica si are bluesul in sange, drept urmare a reusit sa inventeze un stil propriu de a canta la chitara (cu doua degete din patru !) A cantat in cateva formatii rock (precum Supersmiler si Slinki Malinki) iar in 2010 s-a decis sa aleaga o cariera solo.

"Ma bucur ca am ocazia sa cant, in sfarsit, la Bucuresti, unde publicul si cluburile unde am cantat mi-au oferit o primire extraordinara. De asemenea, acustica pe scena si in sala a fost fantastica" a spus Mark dupa cele doua concerte la Garage Hall si Ageless. "Blues-ul e un gen de muzica cantat cu sinceritate, cu pasiune si dragoste. Vine direct din inima. Stiu ca sunt fani de blues in Romania, chiar daca nu foarte multi, si ar fi frumos ca acest gen de muzica sa se auda mai mult. In Romania exista cantareti de blues cu adevarat foarte buni" a mai spus Mark.

Citeste si Jurnalul!

Recomandari