Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

"Melancolia", de Mircea Cărtărescu, bestseller la Bookfest 2019, va fi lansată la Librăria Humanitas de la Cişmigiu

Volumul "Melancolia", de Mircea Cărtărescu, cel mai bine vândută carte Humanitas la Bookfest 2019, va fi lansată joi, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu.

La eveniment vor vorbi, alături de Mircea Cărtărescu, scriitoarea Ioana Pârvulescu şi criticul literar Cosmin Ciotloş. Seara se va încheia cu o sesiune de autografe.

Accesul este gratuit pe baza unei rezervări prin Eventbook.

După marele succes (inclusiv internaţional) al romanului "Solenoid", Mircea Cărtărescu revine pe piaţa literară cu o carte de o cu totul altă factură. Este vorba despre tripticul "Melancolia", nostalgică evocare a unei copilării şi adolescenţe înconjurate de o atmosferă de adâncă reverie. Realistă şi onirică în acelaşi timp, inconfundabil „cărtăresciană“ şi totuşi diferită de tot ce-a mai scris autorul, această carte despre singurătate, abandon, dragoste şi eroism are toate şansele să devină foarte iubită de cititorii de literatură.

"Sunt cu inima strânsă pentru destinul ei în lume, pentru ce se va întâmpla cu această carte. Am foarte mare încredere în dumneavoastră, sper că veţi iubi această carte. Este făcută să fie iubită şii sper că îi veţi înţelege lipsa de apărare şi fragilitatea. Cartea aceasta contează pe fiecare dintre dumneavoastră", a declarat autorul la Bookfest.

"Melancolia" este un volum din trei povestiri - "Punţile", "Vulpile", "Pieile".

Sursa : news.ro