Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Mihai Bendeac despre seria "Nu stiuuuu" si Dorel / Ciprian

Mihai Bendeac a reactionat pe blogul sau dupa aparitia unui interviu cu Dorel / Ciprian. Iata textul:

"Am citit comentariile unora apropo de faptul ca a aparut un interviu cu Dorel aka Ciprian, devenit celebru in urma parodiilor pe care le-am facut in emisiune, ma refer la seria "Nu stiuuuu".

Parerea mea? Baiatul asta e o lumina. Un personaj fabulos. Are candoare, bunatate, serenitate. EU NU IL IMIT CU RAUTATE!!!! Am creat un personaj pe care mi l-am dorit simpatic. Si asa se pare ca a iesit. Mie nu mi se pare ca Ciprian are probleme de natura... stiti voi... Noi suntem anormali. Noi, cu rautatile noastre, cu meschinariile noastre...

NU! NU voi renunta la personajul Dorel. Fiindca nu ii aduce lui Ciprian niciun prejudiciu. Din contra! Imi amintesc o discutie pe care am avut-o cu cineva din staff-ul Stelei acum vreo 2-3 ani, pe vremea cand il intepretam si pe Banel. Omul imi spunea: "Dom'le e incredibil! De cand nebunia asta, ca l-ai facut personaj, Banel e cel mai iubit jucator de la Steaua. Toti se reped la el pentru autografe mai repede decat la oricare alt jucator, i se iarta cel mai usor greselile etc".

La fel e si cu Dorel / Ciprian.

I-am bagat in alerta pe cei din echipa mea de productie. Zilele astea punem la cale un plan pentru a-i face lui Ciprian cel mai frumos Craciun din viata lui. Si veti vedea de ce spun asta. Sper sa-mi iasa!

VA PUP, VA IUBESC si VA RESPECT!"

Sursa: mihaibendeac.ro

Recomandari