Căutare Live

Musicalul BEAUTY AND THE BEAST ajunge în România

De pe Broadway la București: DisneyBeauty and The Beast, musicalul original de pe Broadway, ajunge în premieră în România de pe 4 pe 6 decembrie 2015!

De pe Broadway la București: DisneyBeauty and The Beast, musicalul original de pe Broadway, ajunge în premieră în România de pe 4 pe 6 decembrie 2015!

La 20 de ani de la prima punere în scenă, celebrul musical soseşte în această iarnă la București, cu patru reprezentații spectaculoase ce vor avea loc la Romexpo, Pavilionul Central. Spectacolele se vor juca în limba engleză, cu subtitrare în limba română.

Pentru a aduce la viață acest musical clasic, turneul international Disney Beauty and the Beastreunește echipa de creațieoriginală de pe Broadway. Regia este semnată de Rob Roth, coregrafia este realizată de Matt West, costumele sunt create de Ann Hould-Ward (deținătoarea unui premiuTony pentru designul costumelor Beauty and the Beast), luminile sunt asigurate de Natasha Katz, scenografie de Stanley A. Meyer, sunet de John Petrafesa Jr. și direcție muzicală de Michael Kosarin.

Bazat pe filmul de animație cu acelașinume (premiul Oscar în 1991) Disney Beauty and The Beasta avut premiera pe Broadway în 1994, a primit 9 nominalizări la prestigioasele premii Tony și s-a jucat vreme de 13 ani. Încăesteunadintrecelemailongeviveproducții Broadway din toate timpurile, și cu unele dintre cele mai mariî ncasări..De la licențierea titlului, din 2004 , au existat producții în 22 de țări, fiind vizionate de peste35 de milioane de persoane, în 8 limbi diferite, cu peste 28000 spectacole (echivalentula 67 de ani), generând venituri de peste 1.7miliarde de dolari.

Disney Beauty and The Beast este povestea clasica a Bellei, o tânără dintr-un oraș de provincie, și Bestiei, un tânăr prinț blestemat de o vrăjitoare. Doar dacă Bestia învăța să iubească și să fieiubită, blestemul se rupe și el va redeveni ce a fost.

Biletele se pot cumpăra prin rețeauaEventim (magazineleOrange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriileHumanitas, librăriileCărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV), iar pana pe 1 octombrie, biletele pentru adulți, mai putin cele VIP, au 10% discount. Oferta este valabilă în număr limitat.

Doar cu „Jurnalul Național”. Povestiri de groază în „Thriller”...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x