Căutare Live

MUZZY, volumul al 3-lea, numai cu Jurnalul National

Vineri, 18 martie, Jurnalul National si Editura Litera iti aduc cel de-al treilea volum din colectia Muzzy. Pentru ca toti copiii sa invete rapid engleza, franceza, spaniola, italiana si germana. Pentru ca e distractiv si eficient…dar mai ales iubit de ei toti! Muzzy: 15 carti cu CD si 15 carti cu DVD care te vor ajuta sa deslusesti misterul limbilor straine!

Cat este de important pentru copilul tau sa cunoasca cel putin o limba straina? Cum va influenta aceasta viitorul sau? La scoala sau la serviciu, engleza si franceza sunt primele pe lista obligatorie! Si cum traim in secolul vitezei si al globalizarii, limbi precum germana, italiana sau spaniola ar trebui sa figureze, de asemenea, in bagajul nostru de cunostinte. Cu foarte putin efort limbile straine nu vor mai fi in curand un mister pentru micutul tau.

Cursul reprezinta un program de invatare rapida a limbilor straine, marele sau merit fiind chiar acela ca functioneaza cu aceeasi eficienta si in randul copiilor sau al adolescentilor, dar si in randul adultilor. Copilul tau va invata cele mai importante cuvinte din 5 limbi straine: concepte despre sanatate, timp, sentimente, zilele saptamanii, oameni si locuri, despre cum sa se imbrace, despre familie si prieteni, despre viata de...acasa si sute de alte cuvinte si fraze, care reprezinta baza vocabularului oricarei limbi a lumii. Din volumul trei vei invata culorile, prepozitiile si partile corpului in cinci limbi de circulatie internationala!

Astazi, Muzzy este un veritabil reper international in domeniu, constituindu-se in cel mai reputat program de invatare a limbilor straine. Timp de 30 de saptamani, in fiecare vineri, Jurnalul National va fi insotit de... Muzzy! Pretul unui volum va fi de 14,9 RON.

Cursul multilingvistic cuprinde: 15 carti cu DVD, care prezinta o poveste antrenanta cu personaje simpatice, sustinuta de desene animate si de un vocabular cu peste 500 de cuvinte uzuale în fiecare limba. MUZZY interactiv cuprinde 15 carti cu CD: peste 1 000 de exercitii şi de jocuri pe calculator. Cerintele de rezolvare sunt subtitrate în limba romana.

“Mari Compozitori”, volumul al 5-lea, numai cu Jurnalul National... „Portia de sanatate”, volumul al 7-lea...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri