Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Recomandări pentru weekendul 20 - 21 iulie 2019. Cum îți poți petrece timpul liber

Lucsandra Săndulescu, reporterul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 29 - 30 iunie 2019.

Lucsandra Săndulescu, reporterul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 29 - 30 iunie 2019.

Duminică, rockerii de la Bon Jovi concertează în Piața Constituției. E greu să mai găsești bilete, dar nimic nu e imposibil. Dacă te hotărăști pe ultima sută de metri, dă din coate, este posibil să mai găsești ceva.

Dar înainte de concert mai avem cel puțin o zi liberă. Sâmbătă poți face o plimbare până la Domeniul Mogoșoaia. Ia-ți cu tine și o păturică, la firul ierbii vei găsi ceva gustări, dar și coktailuri de vară și muzică bună. Dacă îți surâde ideea, caută detalii despre Deep in the Grass, la Palatul Mogoșoaia.

Și tot în aer liber, dar în parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR), poți mânca cei mai buni nooddleși. Pasionaților le spun că totul se gătește în fața noastra. Va fi plin de sortimente, noodles, pui picant și sosuri brune. Dacă ți-am făcut poftă caută detalii online.

Și dacă Bon Jovi vine duminica la București, în seara asta, Michael Bolton, va concerta la Cluj-Napoca. Remarcat la începutul anilor `80, Michael Bolotin, pe numele său real, nu a avut succes din prima, dar a dat lovitura ulterior. Dacă vrei să fredonezi și tu versurile celebrelor balade, hai la concert. Vei avea și o surpriză. A noastră talentată Luara Bretan va cânta în duet cu marele artist.

Și tot la Cluj Napoca are loc și cea mai importantă expoziție de foto jurnalism la nivel global World Press Foto. Până duminică, la muzeul de arta Cluj Napoca, poți vedea imagini care au făcut înconjorul lumii. Dacă vrei să afli povestea din spatele unor reportanje, anchete, sau să admiri căteva portrete ale unor oameni celebri, trebuie să mergi.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro