Live acumFilm: Dragoste pe partie
Prime Time 20:00Film: Parker

Noaptea Alba a Galeriilor la Imbold, Galeria: Vernisajul "Reborn" al artistului Claudiu Ciobanu, pe ritmuri de jazz

Vineri, 24 mai, Noaptea Alba a Galeriilor tine luna pe cer intr-o atmosfera jazzy cu un duo de chitara: Standards on double six si cu Vernisajul "Reborn", al artistului Claudiu Ciobanu.

Duo-ul Alex Man si Sorin Romanescu s-a infiintat in urma cu trei ani, desi cei doi chitaristi se cunosc de 15 ani. Ideea acestui duo a aparut spontan inainte de orice cuvant rostit: chitarele au vorbit timp de doua ore standarde de jazz, dupa care s-au cunoscut si solistii.

Numele duo-ului dezvaluie pe de-o parte intentia de a canta standarde de jazz si pe de alta parte sugereaza formula instrumentala. De la primele concerte "Standards on double six" a bucurat publicul atat prin ineditul formulei cat si prin varietea repertoriului si maniera de abordare.

Afla mai multe de pe pagina oficiala a evenimentului!

Dupa mai multe expozitii nationale si internationale, Claudiu Ciobanu revine cu un proiect in care re-nasterea devine laitmotiv. Proiectul „Reborn” face referire la un episod din Legendele Olimpului, si anume la faurirea „Pandorei”, prima femeie din lume, creata de catre Hefaistos la porunca lui Zeus. Desi legenda pune accentul mai mult pe „cutia Pandorei”, Claudiu Ciobanu propune o serie de picturi ce fac referire la momentul creatiei, evidentiind importanta apei ca element esential. Este vorba de un joc de intoarcere in trecut in acea cutie plina de rautate, minciuna si ura care nu a fost deschisa niciodata.

Recomandari