Live acumMireasa
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Noaptea Muzeelor 2019. A început noaptea albă a culturii! Muzeul Antipa, deja asaltat de vizitatori

Este noaptea albă a culturii. Zeci de muzee din cele mai mari oraşe din ţară sunt deschise cât e noaptea de lungă. Fără să plătească bilet, românii sunt invitaţi într-o călătorie fascinantă. Vor redescoperi istoria, vor admira expoziţii nonconformiste, se pot pierde prin castele vechi sau pe străzi pitoreşti.

Este noaptea albă a culturii. Zeci de muzee din cele mai mari oraşe din ţară sunt deschise cât e noaptea de lungă. Fără să plătească bilet, românii sunt invitaţi într-o călătorie fascinantă. Vor redescoperi istoria, vor admira expoziţii nonconformiste, se pot pierde prin castele vechi sau pe străzi pitoreşti.

Una dintre destinaţiile preferate de români de Noaptea Muzeelor este şi Castelul Peleş, din Sinaia.

S-au format cozi pe terasa din fața castelului Peleș, iar vizitatorii așteaptă mai bine de o oră pentru a intra în fosta reședință de vară a regilor României. Se întră pe rând, câte 30 de persoane, iar fiecare grup este însoțit și de către un ghid. Turiștii își încep turul din holul de onoare, iar apoi trec prin sala de arme, biblioteca reginei, salonul maur și salonul florentin.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro