Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

Norman Manea, invitat la Cafeneaua critica

Scriitorul Norman Manea participa astazi la Cafeneaua critica, moderata de Ion Bogdan Lefter, unde va vorbi despre viata si opera sa. Vizita lui Norman Manea in Romania are loc in perioada 16-23 noiembrie si a inclus mese rotunde, intalniri cu cititorii si lansarea celor mai noi volume ale sale, printre care „Vizuina” si „Curierul de Est. Dialog cu Edward Kanterian”

Cafeneaua critica este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfasurat in anii '90, la Cafeneaua Facultatii de Litere a Universitatii Bucuresti, seria a doua - in perioada noiembrie 2008 - iulie 2009 la Cluburile A si The Silver Church, iar seria actuala, a treia, a fost inaugurata in martie 2010, la Club Control, din Capitala.

De la debutul, in 1966, in „Povestea vorbii" a lui Miron Radu Paraschivescu si pana in 1986, cind a plecat din tara, Norman Manea a publicat 10 volume (cinci romane, trei volume de proza scurta, doua volume de eseuri). Scriitorul a fost distins cu Premiul Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti (1979) si Premiul Uniunii Scriitorilor (1984, anulat de Consiliul Culturii si Educatiei Socialiste).

Sursa: jurnalul.ro

Recomandari