Căutare Live

Nu ți-ai făcut încă planuri pentru weekend? Iată câteva recomandări dacă rămâi în București pe caniculă

Sâmbătă, de la ora 18.00, bucureştenii şi turiştii aflaţi în Capitală pot face un tur ghidat prin zona Grădinii Icoanei, cu durata de o oră. Intrarea este gratuită pentru copiii cu vârste de până la 14 ani, iar preţul unui bilet pentru adulţi este de 10 lei.

Sâmbătă, de la ora 18.00, bucureştenii şi turiştii aflaţi în Capitală pot face un tur ghidat prin zona Grădinii Icoanei, cu durata de o oră. Intrarea este gratuită pentru copiii cu vârste de până la 14 ani, iar preţul unui bilet pentru adulţi este de 10 lei.

Formaţia timişoreană Survolaj se reuneşte şi va susţine un prim concert dedicat celei de-a 30-a aniversări pe scena Muscel cLoverFest, care va avea loc de vineri până duminică, în Muscel (Dâmboviţa), aproape de Capitală. Trupa va concerta în a doua seară de festival, după ce, în prima, vor cânta, între alţii, Luna Amară şi Gray Matters. Donaţia minimă recomandată pentru susţinerea artiştilor este de 80 de lei.

La Muzeul Naţional de Istorie a României (MNIR) poate fi văzută microexpoziţia Exponatul lunii august” - pictura restaurată ”Transport de provizii pe front”, de Sava Henţia, o mărturie referitoare la Războiul de Independenţă. Microexpoziţia poate fi vizitată de miercuri până duminică între orele 10.00 – 18.00.

O premieră a acestui weekend în cinematografele româneşti este thrillerul ”Atomic Blonde: Agenta sub acoperire/ Atomic Blonde”, regizat de David Leitch, cu Charlize Theron, James McAvoy, Eddie Marsan şi John Goodman în distribuţie. Cel mai de preţ agent al serviciilor secrete britanice, Lorraine Broughton îşi etalează toate atuurile de spion şi apelează la senzualitate şi brutalitate ori de câte ori e nevoie pentru a rămâne în viaţă şi a-şi duce misiunea la bun sfârşit, potrivit cinemagia.ro.

Drama ”Clientul/ The Salesman”, regizată de Asghar Farhadi, cu Shahab Hosseini şi Taraneh Alidoosti în distribuţie, premiată cu Oscar la categoria ”cel mai bun film într-o limbă străină alta decât engleza”, este o altă premieră cinematografică a acestui weekend. Forţaţi să îşi schimbe locuinţa din cauza construcţiilor care au loc în clădirea învecinată, Emad şi Rana se mută într-un apartament în centrul Teheranului. Un incident care are legătură cu fostul chiriaş va schimba dramatic viaţa tânărului cuplu.

În cinematografele din ţară va rula în premieră şi filmul de acţiune ”Turnul Întunecat/ The Dark Tower”, regizat de Nikolaj Arcel, cu Matthew McConaughey, Katheryn Winnick, Idris Elba, Jackie Earle Haley şi Abbey Lee în distribuţie. Filmul îl prezintă pe pistolarul Roland Deschain, care străbate un peisaj deşertic dintr-un univers paralel sumbru, obsedat să îl găsească pe "omul în negru" şi să ajungă la Turnul întunecat. De găsirea acestuia depinde viitorul a tot ceea ce îl înconjoară.

Sursa: news.ro

Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x