Căutare Live

Oameni și locuri – concurs național de documentare și fotografie

Ne naştem exploratori şi trăim o viaţă întreagă căutând lucruri, oameni şi locuri speciale.

Ne naştem exploratori şi trăim o viaţă întreagă căutând lucruri, oameni şi locuri speciale.

O nouă provocare pentru copiii și tinerii, care vor să descopere locuri și oameni deosebiți și care vor să spună povestea lor într-un documentar sau printr-o fotografie.

În perioada noiembrie 2015 – februarie 2016, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Fischer International şi National Geographic Learning organizează cea de-a patra ediție a concursului naţional de documentare în limba engleză Oameni şi locuri – something special about my place.

Concursul Oameni şi locuri se adresează copiilor și tineriilor cu vârsta cuprinsă între 10 şi 18 ani. Conform regulamentului, fiecare participant are dreptul să înscrie în concurs un singur proiect. Documentarele/fotografiile nu trebuie să aibă caracter istoric şi nici nu trebuie să prezinte obiceiuri sau sărbători tradiţionale românești (ex: obiceiuri de Crăciun, dansuri populare, monumente sau clădiri istorice etc.), în schimb pot surprinde locuri, oameni remarcabili, lucruri deosebite făcute de aceștia.

Concursul se desfășoară conform calendarului:

· 06 noiembrie 2015 – 15 ianuarie 2016 – perioada de înscrieri;

· 15 ianuarie – 31 ianuarie 2016– evaluarea proiectelor înscrise în concurs;

· 01 februarie 2016 – anunțarea câștigătorilor.


Materialele înscrise în concurs vor fi evaluate de o comisie formată din reprezentanți ai National Geographic Learning.

Cele mai bune documentare și fotografii vor fi răsplătite cu gadgeturi, materiale educaționale și materiale promoționale oferite de National Geographic Learning, Fundația Dan Voiculescu și Fischer International.

Mai multe detalii despre organizarea și regulamentul concursului puteți vedea pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Ştefan Bănică susţine şi al treilea concert de Crăciun, pe 13 decembrie, la Sala Palatului... Conferința rețelei internaționale „Opera Europa” are loc în premieră în Europa de Sud-Est, la Opera Națională București...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri