Antena Căutare

Ofertele restaurantelor de lux din Capitala, de Revelion 2012

Nu sunt putini cei care raman in Capitala de Anul Nou si se gandesc sa sarbatoreasca trecerea dintre ani cu stil, intr-un restaurant cu mancare savuroasa, atmosfera pe masura si divertisment original. Mai jos gasiti cele mai tari oferte de Revelion 2012 de la restaurantele bucurestene.

1. Restaurant Hanu' Berarilor

Anul Nou se intoarce in trecut la Hanu' Berarilor, cel putin din punct de vedere al atmosferei. Aici se pregateste de Revelion un décor interbelic si sunt asteptati meseni care vor sa retraiasca gloria vremurilor trecute.

Pret: 490 lei

Meniu: salata de boeuf, chifelute de pui cu susan,salam de mistret asortat cu branza Camembert si masline verzi, sarmalute in foi de varza, purcelus la protap, tort de ciocolata servit cu inghetata de vanilie, etc.Open bar.

Divertisment: acorduri de vioara, acordeon, tambal, artificii, taraful Albesteanu, DJ, Irina Sarbu, obiceiuri si dansuri de Anul Nou cu grupul Altita

2. Restaurant Caru' cu bere

La Caru' cu bere nu ai doar un party de Revelion ci si un bal in toata regula, pe acordurile orchestrei Winer Vazer. Petrecaretii vor putea alege intre doua locatii, respectiv Caru' cu bere si restaurantul Muzeul Berii. Programele artistice vor varia. Petrecerea incepe de la ora 21.00 si se termina la ora 5.00.

Pret: unic, 490 lei/persoana. Pentru grupuri mai mari de 15 persoane, se va alica un discount de 10%. Copiii pana in 12 ani beneficiaza de 50% discount si un meniu special Prichindel.

Meniu: tartine, branzeturi, prosciutto cu prune uscate, ciuperci champignon umplute cu legume si gratinate cu cascaval, jambon spinata cu pepene galben, muschi de vita cu piure de dovleac si sos de scortisoara, tort de ciocolata de casa, etc. Open bar.

Divertisment: artificii, orchestra LIVE (Restaurant Caru' cu bere), DJ (Restaurant Muzeul Berii), hostess, colinde,dansuri de societate

3. Restaurant Sangria, 3 revelioane in loc de 1

Restaurantul de pe strada Caderea Bastiliei pregateste pentru Revelion 2012 trei tipuri de distractie, trei meniuri diferite si trei preturi. In Salonul Patio se va asculta muzica greceasca si se vor servi feluri mediteraneene, in club Fiesta DJ Luca va face atmosfera iar bucataria va fi de tip bufet suedez iar in Sala Primera se vor putea aduna grupurile restranse. Tip: Open bar.

Pret: 330 lei (Primera)/ 350 lei (Fiesta)/ 470 lei (Patio). Preturile sunt de persoana

Meniu: Primera: millefeuille de rosii cu mozzarella, piept de rata afumat cu salata si sos balsamic, specialitati de peste, antricot de vitel cu funghi porcini, tort de ciocolata cu crema de cafea

Fiesta: branzeturi frantuzesti, tartar de somon afumat, salate, frigarui de creveti cu sos de lime, involtini de pui cu sos gorgonzola si altele, tiramisu, cheesecake, carmelita, etc.
Patio: nuga de foie gras cu alune, trufe din branza de capra cu somon fume, specialitati de peste si fructe de mare, piept de curcan umplut cu castane si sos de mere verzi, muschi de vitel cu sos de trufe si cartofi dauphinoise, tort de ciocolata cu crema de cafea

Divertisment: DJ Luca, formatie greceasca Acropolis

4. Restaurant Jaristea

Pe 31 decembrie, la Jaristea sunt asteptati domni si doamne elegante, inca de la ora 21.00, la un festin in toata regula, sub candelabre de murano.

Pret: 850 lei/persoana

Meniu: Bufet rece cu limba de vitel cu sos Dijon si ridichii albe, cega afumata de Volga cu capere si alte legume, telemea cu masline, curmale, coacaze, piscoturi, urmat de purcel de lapte invelit in arpagic, carnati, soric prajit cu mirodenii, curcan cu bureti, gasca pe varza calita, baclava, rahat, halva. Acestea se vor servi cu tuica, cognac, vinuri albe si rosii, sampanie.

Divertisment: Maria Buza, Monica Anghel, cabaret, colinde din Tara Barsei, recital vioara si alte surprize

5. Restaurant&Lounge The Brick

"The Brick protejeaza exclusivismul", conchide descrierea localului de pe site-ul propriu, fiind un bar, lounge si restaurant decorat sobru, in stil aristocrat, destinat oamenilor de succes. De Revelion, acestia au surprind invitatii cu un pachet de 2 nopti.

Pret: 200 euro/persoana

Meniu: bufet traditional dar si mancaruri din bucataria internationala precum guacamole cu creveti, carpacio de bison cu trufe, salata cu fructe de mare the brick, mini hambrugeri cu vita kobe, foie gras si trufe, piept de rata cu ananas la gratar, platou fructe uscate si proaspete.

Divertisment: Ovi&Band, Dalma Sings, DJ, focuri de artificii (31 decembrie) si carnaval exotic (1 ianuarie)

6. Club Tezaal

Clubul Tezaal pune la dspozitie pentru sfarsitul de an trei saloane, Crama, Intim si Panoramic, cu ring pentru dans si muzica aranjata de DJ.

Pret: 250 lei - 300 lei, in functie de salon

Meniu: icre rosii, rulouri de vita cu salata a la russe, piftie de curcan in aspic, salau Meuniere cu buchet de legume, piept de curcan cu rozmarin si varza calita cu morcovi glazurati, tort diplomat cu fructe exotice, inghetata de vanilie si ciocolata.

Divertisment: DJ si momente traditionale

Citeste si GSP.ro!

"Dor de Eminescu", recital de poezie si muzica la Teatrul National Bucuresti... Premiata la festivaluri internationale, pianista Sofia Salajan este refuzata de filarmonicile din tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x