Căutare Live

Opera Nationala Bucuresti isi invita publicul la "Promenada"

Opera Nationala Bucuresti (ONB) va fi gazda unui eveniment deosebit. Cea de-a VII-a editie a “Promenadei Operei”, un concert extraordinar de muzica clasica, va avea loc in aceasta luna, in Capitala.

Sambata, 24 august, de la ora 20:30, pe esplanada Operei, publicul va putea lua parte la un concert extraordinar, care va aduce in fata publicului noutatile stagiunii 2013-2014. Intrarea este libera.

“Promenada Operei” din acest an, spre deosebire de editiile trecute, se va constitui ca avanpremiera a viitoarei stagiuni a ONB, fiind dezvaluite astfel principalele titluri ce urmeaza sa intre in repertoriul institutiei, dar si evenimente speciale si activitati culturale conexe, spun organizatorii.

Printre premierele din stagiunea 2013-2014, ale caror fragmente sunt incluse in programul concertului “Promenada Operei”, se numara opera verdiana “Otello”, spectacol care va fi prezentat intr-o noua montare in zilele de 6 si 9 septembrie, in cadrul Festivalului International “George Enescu”, in regia artistei de origine bulgara Vera Nemirova, precum si opera “Rigoletto”, care, incepand cu primavara anului 2014, va fi prezentata intr-o noua viziune, apartinand celebrului regizor australian Stephen Barlow.

La “Promenada Operei” 2013 vor participa unele dintre cele mai indragite voci de la ONB, dar si invitati, atat din Romania, cat si din strainatate, toti acompaniati de Orchestra si Corul Operei bucurestene. Conducerea muzicala ii apartine dirijorului Cristian Sandu.

Foto: onb.operanb.ro

METROREX: Program prelungit la metrou pentru derbiul Dinamo - Steaua din aceasta seara... Muzeul Taranului Roman gazduieste Festivalul de Teatru Independent "Undercloud", editia a sasea...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri