Căutare Live

Opera Națională București pregătește un spectacol-eveniment

Un dirijor celebru în lume, tenori şi solişti obişnuiţi ai marilor scene internaţionale, vor cânta în Tosca.

Un dirijor celebru în lume, tenori şi solişti obişnuiţi ai marilor scene internaţionale, vor cânta în Tosca.

Opera din Bucureşti a avut un oaspete de onoare. Dirijoarea Keri-Lynn Wilson. Ea va fi cea care conduce primele reprezentaţii ale noii producţii Tosca. Are invitaţii de seamă, nume mari ai scenei internaţionale de operă. Soprana Iano Tamar, tenorii Lorenzo Decaro, Daniel Magdal, Bogdan Roman Zahariea şi baritonul Luis Ledesma.

Pentru Luis Ledesma, rolul Scarpia e o provocare. Personajul debordează o eleganţă malefică, nemaiîntâlnită la alte personaje de-ale lui Puccini.Tosca este interpretată fără cusur. Iar publicul o va răsplăti cu aplauze îndelungi.

Vineri, 6 iunie de ora 19.00, la Opera Naţională Bucureşti are loc premiera TOSCA de Giaccomo Puccini, în regia lui Alfred Kirchner şi scenografia lui Karl Kneidl.

Vezi imagini AICI!

Virale celebre la Bucuresti. Nu rata ICEEfest 2014 pe 12 si 13 iunie!... "Molecule F", cel mai cunoscut magazin de modă on-line, la a patra aniversare...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri