Antena Căutare

Ovidiu Nimigean invitat la Targul de Carte de la Leipzig

Ca in fiecare an, Institutul Cultural Roman din Berlin asigura participarea unor scriitori romani importanti la unul din cele mai prestigioase saloane internationale de carte, Targul de Carte de la Leipzig (15-18 martie 2012), in cadrul forumului EUNIC, organizat impreuna cu celelalte institute culturale si sectii culturale ale ambasadelor din Berlin.

Scriitorul invitat anul acesta este Ovidiu Nimigean, care va citi din romanul sau „Radacina de bucsau", in data de 17 martie, intr-o lectura comuna, alaturi de alti doi celebri autori europeni, Jaroslav Rudis din Cehia si Panos Ioannides din Cipru.

Pentru romanul sau „Radacina de bucsau", scriitorul Ovidiu Nimigean a primit Premiul Uniunii Scriitorilor din Romania pe anul 2010 - Filiala Sibiu si Premiul pentru Proza al revistei Observator cultural pe anul 2010, precum si numeroase aprecieri din partea criticii literare, care il considera un „roman total" (Bogdan Alexandru Stanescu) despre doua teme esentiale: dragostea si moartea.

Sursa: Sapteseri

Foto: agentiadecarte.ro

A1.ro iti recomanda azi filmul "Le gamin au vélo - Baiatul cu bicicleta". Vezi trailerul!... Suie Paparude concerteaza in Club Control...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x