Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00iUmor

Pe 8 şi 9 august, Festivalul "Summer Well" transformă domeniul Știrbey într-o oază a muzicii

Festivalul Summer Well va transforma domeniul Știrbey într-o oază a muzicii pe opt şi nouă august, zile în care spectatorii vor putea asculta formații precum The Maccabees, The Wombats și Kasabian.

Afişul festivalului Summer Well

Festivalul Summer Well va transforma domeniul Știrbey într-o oază a muzicii pe opt şi nouă august, zile în care spectatorii vor putea asculta formații precum The Maccabees, The Wombats și Kasabian.

Organizat sub motto-ul "Un festival ca o vacanță", Summer Well reunește unele dintre cele mai în vogă trupe, într-un spațiu idilic, la 15 kilometri de București.

În prima zi de Summer Well, sâmbătă, publicul poate asculta următoarele trupe: Foals, La Roux, The Maccabees, Quabs și Circa Waves.

În a doua zi de festival, publicul va asculta următorii artiști: Kasabian, The Wombats, Jungle, Foxes și Sohn.

Pentru publicul festivalului va exista, sâmbătă și duminică, o line specială de transport. Linia de transport Summer Well va pleca în fiecare dintre cele două zile de festival din stația Muzeul Țăranului Român (în apropierea Pieței Victoria), începând cu ora 14,30 și va funcționa până în jurul orei 1,00. Plecarea din Buftea se va face din stația amenajată lângă domeniul Știrbey. Prețul unei călătorii este de 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic (7 lei dus-întors pentru cei care nu au). Durata unei călătorii este de aproximativ 30 de minute.

Domeniul Știrbey se află în Buftea la 15 kilometri de București și cuprinde un parc amenajat pe mai mult de 25 de hectare de către familiile boierești care l-au locuit de-a lungul ultimelor două secole — Știrbei și Bibescu. De altfel, cei care vor să afle povești despre istoria domeniului pot participa gratuit la tururile Asociației Române pentru Cultură, Educație și Normalitate (ARCEN). Doritorii se pot întâlni cu ghizii în fața Palatului Știrbey de pe domeniu sâmbătă și duminică, la ora 16,00 sau 18,00, în cele două zile de festival.

Sursa: agerpres.ro

Recomandari