Căutare Live

Peste 1.200 de vizitatori, în prima zi în care Muzeul „Antipa” a reluat activitatea cu publicul

Peste 1.200 de vizitatori au fost înregistraţi la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” pe 1 iunie, în prima zi în care a fost reluată activitatea cu publicul după mai mult de două luni în care a fost închis din cauza crizei sanitare.

Muzeul a fost „aglomerat”, a declarat pentru News.ro managerul Luis Ovidiu Popa. „Au fost mai mulţi oameni decât ne aşteptam - peste 1.200, dintre care jumătate au fost copii. Luni (1 iunie) a fost şi o zi specială. De acum încolo vom vedea care va fi ritmul de vizitare”.

Popa a precizat că implementarea măsurilor speciale pentru redeschiderea muzeului a fost posibilă datorită sponsorizărilor.

„Am implementat toate măsurile date prin Ordin de ministru. Nu au fost probleme. Vizitele au decurs normal, oamenii au fost bucuroşi să poată veni la muzeu şi noi am fost bucuroşi că au venit”.

Raportat la suprafaţa muzeului, „permitem ca simultan să fie prezenţi 350 de oameni”. Este făcută, graţie unui nou sistem, o monitorizare în timp real a numărului vizitatorilor.

Luis Ovidiu Popa a declarat la jumătatea lunii mai, pentru News.ro, că instituţia pe care o conduce a pierdut aproximativ 1 milion de lei în cele două luni în care a fost închisă publicului.

Muzeul este deschis zilnic, între orele 11.00 şi 19.00.

Sursa : news.ro

Oficial: Summer Well , Festivalurile Electric Castle, Untold și Neversea nu vor avea loc în acest an! Ce se întâmplă cu ... Teatrul Naţional din Bucureşti redeschide luna aceasta Amfiteatru TNB...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri