Peste 55.000 de persoane au fost prezente în prima zi a Festivalului Neversea

Peste 55.000 de persoane au fost prezente în prima zi a Festivalului Neversea, care are loc pe o plajă din Constanţa, printre artiştii care au urcat joi pe scenă aflându-se Inna, Alex Parker, Mahmut Orhan sau G-EAZY.

Peste 55.000 de persoane au fost prezente în prima zi a Festivalului Neversea, care are loc pe o plajă din Constanţa, printre artiştii care au urcat joi pe scenă aflându-se Inna, Alex Parker, Mahmut Orhan sau G-EAZY.

Potrivit organizatorilor Neversea, peste 55.000 de festivalieri au participat la evenimentele din perimetrul evenimentului muzical.

“Cei mai mulţi dintre ei au aşteptat însă să vină seara când pe scenele festivalului au urcat artiştii lor preferaţi. Unii dintre artiştii care au concertat aseară pe scena principală au fost prezenţi pentru prima dată la Neversea şi s-au arătat impresionaţi de numărul mare de fani”, au precizat organizatorii.

Debutul ediţiei cu numărul trei a festivalului Neversea a fost făcut de pe scena principală de Partydul Kiss Fm condus de Olix şi Dan Finţescu, urmaţi de Alex Parker, Mahmut Orhan, Inna şi G-EAZY. Artistul american a fost pentru prima dată în România şi s-a declarat impresionat de fanii pe care i-a găsit.

“Este pentru prima dată când vin în România. Tot ce am auzit, înainte să ajung, au fost poveştile despre Dracula. Însă am găsit aici un public minunat şi am rămas impresionat de căldura şi de energia cu care m-au primit.” , a declarat G-EAZY.

Pe scena principală a festivalului au mai urcat joi seara şi ATB, Alesso şi Lucas&Steve.

Show-urile lui Alex Parker, INNA, Mahmut Orhan, G-EAZY, ATB, Lucas&Steve şi Dimitri Vangelis &Wyman au putut fi urmărite live pe pagina de facebook şi canalul de YouTube Neversea.

Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii acompaniate de acrobaţi suspendaţi.

Pe celelalte scene au concertat alţi peste 30 de artişti printre care Boris Brejcha, Arapu, Kristian Nairn, Şatra B.E.N.Z, Spike, Rudimental DJ şi mulţi alţii.

Numărul exact de persoane participante la a treia ediţie a festivalului Neversea 2019 va fi comunicat la finele celor patru zile de festival, au precizat organizatorii.

Abonamentele la preţul final de 600 de ron plus taxe incluse dar şi biletele de o zi pot fi cumpărate de pe neversea.com sau de la intrarea din festival.

Festivalul Neversea a debutat joi după amiază şi se va încheia luni dimineaţa.

Sursa : news.ro

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri