Căutare Live

Petrecere “MIDDLE OF THE WEEK” cu KOSTAS MARTAKIS!

Miercuri, 13 Octombrie, in clubul THE WEEK ai cea mai asteptata petrecere a saptamanii, “Middle of THE WEEK”!

Invitat special, KOSTAS MARTAKIS! Artistul care a cucerit piata muzicala greceasca inca de la debutul primului sau album, "Panda Mazi" (Always Together), in vara anului 2006. Actor, model si jucator de basketball, KOSTAS MARTAKIS a cantat alaturi de una dintre cele mai cunoscute voci de pe taramurile elene, Despina Vandi.

Iar aceasta nu este singura colaborare de succes a celui desemnat de catre postul de televiziune american E! unul dintre "Cei mai sexy barbati din lume" ! "Zeul Grec", supranumit astfel de acelasi post de telviziune, a cantat in deschiderea concertului din Atena, 2008, a nimeni alteia decat super starul Jennifer Lopez.

Tot in 2008, KOSTAS MARTAKIS a lansat piesa "Always and forever", in nu mai putin de trei limbi: greaca, engleza si rusa. O adevarata "bomba" muzicala, "Always and forever" s-a clasat pe locul 2 in topul melodiilor alese sa reprezinte Grecia la marele concurs Eurovision 2008.

Miercuri, 13 Octombrie, simte puterea lui Zeus, "caldura" lui Apollo si iubirea Afroditei! E noaptea in care zeii si oamenii petrec impreuna in "Olimpul" pamantenilor- THE WEEK!

S-a intamplat pe 2 iulie! A murit domnitorul Moldovei, Stefan cel Mare... Trupa constanteana White Walls lanseaza albumul "Mad Man Circus"...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri