In centrul Capitalei, un conac vechi de 100 de ani isi asteapta oaspetii. Mai este putin pana la Revelion, asa ca pregatirile sunt in toi. Mai ales ca in noaptea dintre ani se va sarbatori in stil interbelic. Tinuta este obligatorie: straie inspirate din vremea in care Bucurestiul era numit Micul Paris. Nu va lipsi nici muzica de vioara si tambal. Iar bucatarii au pregatit o nebunie culinara. Pretul este pe masura distractiei. Un meniu complet poate ajunge pana la 120 de euro de persoana.
Tot perioada interbelica, insa cea din New York-ul anilor '30, i-a inspirat si managerii acestui club. Vor sarbatori noul an intr-o atmosfera cu gangsteri, femei fatale, rochii cu pene, mitraliere, artificii si limuzine. Totul asezonat cu un show live sustinut de cateva dintre trupele „la moda". Doritorii trebuie sa scoata din buzunar 90 de euro. Mancarea si bautura sunt incluse in pret.
Un alt restaurant, un nou desfasurator pentru petreceri. Special pentru iubitorii de arta si muzica buna. Jazz-ul si muzica live vor fi cap de afis. Dar si delicatesele. Bucatarul sef a scos la bataie ce are mai bun in meniu. Iar preturile pornesc de la 60 de euro.
Au fost deja rezervate peste jumatate din locurile disponibile iar manaegrii spera si in acest an sa aiba profit pe masura. Incasarile ajung, de cele mai multe ori, la cateva sute de mii de euro in noaptea dintre ani.
Cartea anului in Elvetia este scrisa de romanul Catalin Dorian Florescu... Monica Petrica, ambasadoarea Dimensione Danza in Romania...