Prințul Harry și Meghan Markle au spus „Da” în fața întregii lumi! Parada mirilor pare desprinsă dintr-un basm!

 

Prinţul Harry şi fosta actriţă Meghan Markle s-au căsătorit, sâmbătă după-amiază, la Capela St. George de la castelul Windsor, ei spunându-şi "da" în faţa rudelor, a prietenilor şi a miilor de admiratori aflaţi în faţa bisericii.

Prinţul Harry şi soţia sa, fosta actriţă Meghan Markle, şi-au început plimbarea în caleaşca deschisă pe străzile din Windsor pentru a-i saluta pe miile de admiratori sosiţi în oraşul istoric aflat la 30 de kilometri vest de Londra cu ocazia nunţii regale.

Cei doi se vor plimba timp de aproximativ 25 de minute cu o caleaşcă Ascot Landau.

Dacă ar fi plouat, mirii ar fi fost aşteptaţi la ieşirea din capela St. George de o caleaşcă închisă, Scottish State Coach, care dispune de un acoperiş din sticlă şi de geamuri mari, pentru ca mirii să poată fi văzuţi de mulţime, potrivit Agerpres.

Printre invitaţi s-au numărat Elton John, James Blunt, Oprah Winfrey, Amal şi George Clooney, Victoria şi David Beckham. Mireasa poartă o rochie semnată de creatoarea britanică Clare Waight Keller, prima femeie director artistic al casei de modă franceze Givenchy.

Voalul este prins cu o tiara cu diamante a reginei Mary, care i-a fost împrumutată lui Meghan Markle de către regina Elisabeta a II-a.

Meghan Markle a fost primită pe traseu cu urale şi aplauze, zeci de mii de oameni fluturând steaguri britanice. 

La finalul ceremoniei, cei doi miri au luat parte la tradiționala paradă regală, iar mulțimea a fost în culmea extazului, potrivit news.ro

Sursa foto: hepta.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI