Proiectul "La biblioteca" debuteaza la Teatrul Masca

Incepand de maine, ora 19:00, in foaierul Salii "Jacques Lecoq" va debuta proiectul "La biblioteca". De trei ori pe luna, in ziua de miercuri, foaierul va deveni o biblioteca, gazduind si un concert.

"Prin acest proiect urmarim sa transformam sediul nostru intr-un taram al evadarii in tot ceea ce inseamna arta. Teatrul, muzica, dansul sau lectura sunt parti din fiecare dintre noi, universuri unde ne regasim si ne reinventam. Sunetul chitarei, atat de aproape de sufletul oricarui artist, rascoleste sentimente, rezoneaza cu intreaga fiinta, creeaza lumi. Veniti sa redescoperiti placerea cititului, nu renuntati la muzica de calitate, experimentati o seara inedita intr-o atmosfera unica", ii indeamna pe spectatori Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

Primul eveniment din cadrul acestui proiect este recitalul de chitara al lui Costin Soare, "ce propune o calatorie muzicala prin doua teritorii in care sufletul locuitorilor este aproape sinonim cu cele sase corzi ale chitarei: arealul Peninsulei Iberice, cu muzica sa flamenco, impletind pasiunile extreme cu momente de lirism si lumea Americii de Sud, in care exuberanta dansurilor contrasteaza puternic cu depanarea lenta, aproape hipnotica, a starilor sufletesti".

Citeste si Jurnalul!

Foto: Jurnalul National

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri