Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Proiectul "La biblioteca" debuteaza la Teatrul Masca

Incepand de maine, ora 19:00, in foaierul Salii "Jacques Lecoq" va debuta proiectul "La biblioteca". De trei ori pe luna, in ziua de miercuri, foaierul va deveni o biblioteca, gazduind si un concert.

"Prin acest proiect urmarim sa transformam sediul nostru intr-un taram al evadarii in tot ceea ce inseamna arta. Teatrul, muzica, dansul sau lectura sunt parti din fiecare dintre noi, universuri unde ne regasim si ne reinventam. Sunetul chitarei, atat de aproape de sufletul oricarui artist, rascoleste sentimente, rezoneaza cu intreaga fiinta, creeaza lumi. Veniti sa redescoperiti placerea cititului, nu renuntati la muzica de calitate, experimentati o seara inedita intr-o atmosfera unica", ii indeamna pe spectatori Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

Primul eveniment din cadrul acestui proiect este recitalul de chitara al lui Costin Soare, "ce propune o calatorie muzicala prin doua teritorii in care sufletul locuitorilor este aproape sinonim cu cele sase corzi ale chitarei: arealul Peninsulei Iberice, cu muzica sa flamenco, impletind pasiunile extreme cu momente de lirism si lumea Americii de Sud, in care exuberanta dansurilor contrasteaza puternic cu depanarea lenta, aproape hipnotica, a starilor sufletesti".

Citeste si Jurnalul!

Foto: Jurnalul National

Recomandari