Radio ZU și Romantic FM sunt în topul preferințelor românilor!

 

 Colegii din divizia radio a Grupului vin din nou cu vești bune: Radio ZU și Romantic FM sunt, ca întotdeauna, în topul preferințelor românilor.

Conform datelor confirmate de Studiul de Audiență Radio realizat de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi GfK România – Institut de Cercetare de Piaţă SRL, în perioada 31 august – 20 decembrie 2015, Radio ZU este lider în București și deține cea mai mare cotă de piață pe publicul comercial din mediul urban.

Radio ZU este cel mai ascultat radio din Capitală, fiind prima opțiune a 242.800 de ascultători (10.1% cotă de piață) în fiecare zi.

În clasamentul pentru publicul comercial din București, ZU ocupă aceeași poziție cu 177.600 de ascultători și o cotă de piață de 14.4%.

                                                                

                                                             Radio Zu este cel mai ascultat post de radio din București

Cifrele acestui val de măsurători aduc o nouă victorie pentru echipa ZU – cea mai mare cotă de piață la nivelul publicului comercial din mediul urban: 11.5%, cu o audiență de 814.200 de români. La nivel urban, cu 1.162.400 de ascultători și cotă de piață de 8.2%, ZU se situează pe a treia poziție în topul posturilor de radio.

Potrivit aceluiași val de măsurători, Romantic FM se menține în preferințele bucureștenilor, cu 87.000 ascultători zilnic și o cotă de piață de 4%. Romantic FM (101.9 MHz.) rămâne singurul post de radio premium exclusive din fm, generator al stării de bine printr-un conținut muzical unic, diversificat pe genuri, stiluri și ani.

                                   

                                                             Romantic FM, singurul post de radio premium exclusive  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe