Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Razvan si Dani impartasesc magia sarbatorilor maine la Chocolat

Razvan si Dani schimba pentru cateva ore microfonul cu sortul Chocolat. Maine, 13 decembrie,  prezentatorii matinalului de la Antena 1 vin la Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout  din Dorobanti unde vand produsele din oferta de Sarbatori Chocolat pentru a le darui o clipa de bucurie copiilor din Centrul Comunitar Sfantul Vasile Casa Montessori.

Razvan si Dani sunt vedetele care deschid campania initiata de Boutiuue Restaurant Chocolat Createur de Gout si Fundatia Mereu Aproape, “Daruieste o clipa de bucurie”. Vedetele preferate ale romanilor vor vinde, timp de noua zile, cozonaci, praline, macaroons si alte delicatese la Boutiuue Restaurant Chocolat Createur de Gout, pentru a le oferi o clipa de bucurie copiilor pentru care viata nu a fost tocmai dulce. Micutii din Centrul Comunitar Sfantul Vasile Casa Montessori vor primi cozonaci si prajituri Chocolat.

Povestea lor nu este una dintre cele mai fericite. Copiii din Centrul Comunitar Sfantul Vasile Casa Montessori provin din familii aflate in dificultate, cu parinti a caror situatie financiara este precara, cu parinti in curs de divort sau suferinzi de boli cronice grave. Astfel, misiunea Centrului este de a preveni abandonul si institutionalizarea copiilor, prin asigurarea, pe timpul zilei, a unor activitati de ingrijire, educatie, abilitare-reabilitare, recreere - socializare, consiliere, fara a-I indeparta insa de familii.

Catre acesti copii se directioneaza eforturile lui Tudor Constantinescu si a vedetelor care au raspuns invitatiei lui de a se alatura campaniei Chocolat. Toti cei care vor sa daruiasca o clipa de bucurie sunt asteptati incepand de joi, 13 decembrie, sa isi intalneasca vedetele preferate la sediul Boutiuue Restaurant Chocolat Createur de Gout din Strada Radu Beller, nr. 13, dar și la locatiile din Baneasa Shopping City și Chocolat Centrul Vechi - Calea Victoriei Nr.12 A.

Programul vedetelor pe zile:

joi 13 decembrie: Razvan&Dani @Chocolat Dorobanti, Str. Radu Beller Nr. 13

vineri 14 decembrie: Cristina Dochianu @Chocolat Dorobanti, Str. Radu Beller Nr. 13

sambata 15 decembrie: Bianca Voicu @Chocolat Baneasa Shopping City

duminica 16 decembrie: Alina Puscas @Chocolat Dorobanti, Str. Radu Beller Nr. 13

luni 17 decembrie: Anca Rusu @Baneasa Shopping City

marti 18 decembrie: Simona Gherghe&Iuliana Luciu @Chocolat Calea Victoriei Nr.12 A

miercuri 19 decembrie: Catalin Botezatu @Chocolat Dorobanti, Str. Radu Beller Nr. 13

joi 20 decembrie: Mihai Morar& Daniel Buzdugan @Chocolat Dorobanti, Str. Radu Beller Nr. 13

joi 20 decembrie: Crina Abrudan @Baneasa Shopping City

vineri 21 decembrie: Alexandra Badoi @Baneasa Shopping City

Recomandari