Razvan Vasilescu la Clubul Taranului Roman

Teatrul Joint continua stagiunea de vara cu spectacolul PROFU’ de Jean-Pierre Dopagne, cu Razvan Vasilescu – un dascal care inlocuieste catalogul cu o mitraliera. Spectacolul va avea loc miercuri, 16 iunie, ora 20:00 la Clubul Taranului de pe Kisselef 3 (intrarea Monetariei)

Spectacolul Profu' este confesiunea unui profesor de literatura care trece prin diverse stari in relatia cu elevii dintr-o clasa terminala de liceu. Spectatorii vor asista la creionarea portretelor unor elevi rebeli, unii dintre ei mult prea putin dispusi sa acorde cat de cat importanta sau atentie profesorului lor. Dupa ce trece prin tot soiul de situatii, profu' decide, foarte calm, sa faca un gest cu adevarat socant: isi impusca toata clasa.

"In momentul in care am citit piesa mi-a placut atit de mult, ca am invatat pe dinafara cele 54 de pagini. Mai mult, am simtit ca sint dator sa o spun, sint dator sa impartasesc cu oamenii de toate virstele acest text minunat", spune Razvan Vasilescu, pe care il cunoasteti din filme notorii, precum "California dreaming", "De ce trag clopetele, Mitica?", "Marfa si banii", "Balanta", " Patul lui Procust",

Pretul biletelor este de 20 lei. Rezervarile se fac la numerele de telefon: 0746 232 301 si 0731 296 524. Spectacolul va avea loc miercuri, 16 iunie, ora 20.00 in Clubul Taranului (Kiseleff 3, intrarea Monetariei).

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri