Căutare Live

Recital extraordinar Michel Camilo, pe 15 mai la Ateneul Roman

Pe data de 15 mai, la Ateneul Roman din Bucuresti are loc concertul marelui pianist Michel Camilo. El isi va seduce publicul cu tehnica sa impecabila, incepand cu ora 20.00 Pretul unui bilet este cuprins intre 150 si 300 de lei.

Considerat de critica muzicala, dar si de public, a fi printre primii 3 pianisti ai lumii in momentul de fata, Michel Camilo se intoarce in Romania, intr-un concert extraordinar, sustinut pe 15 mai, la Ateneul Roman din Bucuresti.

Un pianist care va seduce publicul bucurestean cu tehnica sa impecabila, dar si cu ritmurile afro-caraibiene si armoniile imprumutate din muzica de jazz, cu care obisnuieste sa-si condimenteze compozitiile. Pe un fond clasic, Michel Camilo indrazneste totusi mai mult si presara cu foarte mult curaj note din jazz si swing, tradand astfel o exuberanta a omului care, mai presus de orice, iubeste si celebreaza muzica in toate formele ei.

La doar 16 ani Michel Camilo devenea membru al Orchestrei simfonice din tara sa de origine, Republica Dominicana. Isi continua studiile la prestigioasa Universitate americana Juilliard School of Music, facand pe deplin dovada talentului sau la festivaluri din America, Europa, Japonia, Asia, Orientul Mijlociu, America de Sud si Caraibe.

Pe scena de la Bucuresti, Michel Camilo va concerta alaturi de alti doi mari artisti, Cliff Almond (tobe) si Charles Flores (contrabas). Michel Camilo Trio reuneste astfel 3 nume de exceptie ale muzicii . Charles Flores, de origine cubanez, s-a alaturat lui Michel Camilo in 2001, dupa ce anterior colaborase cu unii dintre cei mai valorosi muzicieni de jazz sud-americani. Cliff Almond provine dintr-o familie de muzicieni si a inceput sa cante inca din copilarie.

Pretul unui bilet este cuprins intre 150 si 300 de lei. Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim: librariile Carturesti, Humanitas, magazinele Germanos si Vodafone, Sala Palatului, reteaua partenera Vreaubilet si online pe bilete.ro si eventim.ro.

Sursa: eventim.ro

Sursa foto: cesarmartignon.com

S-a intamplat pe 3 iulie! S-a nascut actorul american Tom Cruise... Nepotul lui Mahatma Gandhi, in vizita la Cluj-Napoca...
Ultimele știri