Regal de muzica electronica la Tuborg Green Fest Peninsula

Dupa legendarul Zsolt Palotai, un alt mare nume al scenei electro vine la Tg. Mures, Igor Do’ Urden aka Recoba.

A ramas mai putin de o saptamana pana la Tuborg Green Fest Peninsula, ce va avea loc intre 25 si 28 august, langa Complexul de Agrement Weekend, pe malul Muresului.

Iata artistii care vor evolua pe Tuborg Main Stage, Freedom Music Arena, Kiss Terrace si Talent Stage: joi 25 - Guano Apes, Tankcsapda, Foreign Beggars, K's Choice, Zdob si Zdub, Palotai vs. DJ Vasile, Parno Graszt, R.O.A., Magashegyi Underground, Urma, Stereo Palma, Recycle Bin, Katapult, Kid Chriss; vineri 26 - Kasabian, Danko Jones, Markus Schulz, Andy C, N.O.H.A., Sunnery James & Ryan Marciano, Myon & Shane 54, Belga, Intim Torna Illegal, Tunderground, Grimus, Reality Engine, Les Elephants Bizarres, The MOOoD, Fading Circles, sambata 27 - Iggy & the Stooges, Nevergreen, Chase & Status and MC Rage, Nick Warren, Subscribe, Suie Paparude, Moby Dick, Anima Sound System, Vad Fruttik, Alvin es a mokusok, Luna Amara, Horace Dan D, Goranga & Missile, AIM; duminica 28 - Within Temptation, Hammerfall, Gentleman and the Evolution, Dub FX, Tiga, Borgore, Pokolgep, Ganxsta Zolee es a Kartel, Compact, Vunk, Guess Who, Mihai Popoviciu, Toulouse Lautrec, Hot X, Igor Do'Urden.

Lista de mai sus va fi completata cu cele 12 formatii castigatoare ale concursului Talent Stage, desfasurat pe pagina de Facebook TuborgSound.

Pe langa concerte si petreceri, Festivalul Tuborg Green Fest Peninsula a pregatit publicului un program diversificat prin activitati sportive, proiectii de filme, trailere, spectacole de teatru si improvizatie, dansuri populare si cursuri de dans, astfel incat sa nu existe plictiseala pe malul Muresului. Programele sportive vor include competitii pe echipe sau sporturi individuale, de la fotbal, poker, stivuit de lazi, pana la moara sau sah, toate in cadrul Borsec Sport Zone.

Dintre sporturile extreme vor fi din nou bungee-jumping si catapulta, iar amatorii de sporturi nautice pot merge cu caiacul pe Mures, sub stricta supraveghere a salvamarilor. Ca si pana acum, scaldatul in raul Mures este interzis. Un concept binecunoscut de arta teatrala - Kulturpart - vine la Tuborg Green Fest Peninsula anul acesta. Astfel, zilnic, cate o trupa de actori a Comunitatii Creative de Teatru de Strada din Ungaria va prezenta spectacole si va invita peninsularii sa joace teatru sau sa confectioneze masti. Art By Chance, cel mai mare festival de filme de foarte scurt metraj desfasurat in spatiul public, va veni anul acesta pentru prima data in Romania, in exclusivitate la Tuborg Green Fest Peninsula.

Citeste articolul integral in Jurnalul!

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri