Căutare Live

„Richard al III-lea”, pus în scenă de Silviu Purcărete la Tokyo Metropolitan Theatre, prezentat în premieră în România

Spectacolul „Richard al III-lea”, pus în scenă de Silviu Purcărete la Tokyo Metropolitan Theatre în 2017, va fi difuzat în premieră în România miercuri, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu care are loc online.

Spectacolul va fi difuzat de la ora 20:00, pe site-ul sibfest.ro şi pe pagina de Facebook a festivalului, şi va fi redifuzat doar pe site-ul evenimentului, ca toate celelalte spectacole din programul festivalului, după 12 ore.

Regia şi scenariul spectacolului bazat pe piesa lui William Shakespeare sunt semnate de Silviu Purcărete, scenografia şi costumele - de Dragoş Buhagiar, iar muzica - de Vasile Şirli. Kuranosuke Sasaki interpretează rolul principal.

Piesa descrie gloria şi decăderea regelui Richard al III-lea, care îşi înşală şi îşi omoară duşmanii, aliaţii şi chiar rudele pentru a urca pe tron.

După ce a prezentat la Tokyo Metropolitan Theatre producţiile „Lulu”, „Călătoriile lui Gulliver” şi „Oidip”, Purcărete a creat pentru prima dată un spectacol pentru acest teatru: un „Richard al III-lea” complet nou, într-o interpretare curajoasă ce explorează la maxim capacităţile celor 19 actori implicaţi.

Spectacolul este prezentat în limba japoneză, cu traducere în limbile română şi engleză, şi nu este recomandat copiilor cu vârste sub 7 ani.

Sursa : news.ro

Videoconferință pe tema evoluției noului coronavirus... Ateliere de păpuşi şi coroniţe de Sânziene, organizate la Muzeul Satului între 20 iunie şi 25 iulie...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri