S-a lansat Fin.ro Magazin

Media Casa Press, parte a Intact Media Group a lansat astazi “Fin.Ro Magazin”, o revista lunara de business dedicata tuturor celor interesati de bani si afaceri. “Fin.ro Magazin” va fi o revista glossy, in format A4, urmand sa apara, pentru inceput, in 84 de pagini full color. Tirajul revistei va fi de 20.000 de exemplare, publicatia va aparea in prima zi a fiecarei luni.

Prima editie a Fin.ro Magazin include un interviu cu Florea Dumitrescu, guvernatorul BNR din epoca comunista, analize ale afacerilor romanesti de peste hotare, aliantele de pe piata auto sau declaratiile de avere ale celor mai bine cotati arbitri de fotbal din Romania.

Revista va fi realizata de cea mai redutabila echipa de jurnalisti economici - redactiile reunite Saptamana Financiara si Financiarul/Fin.ro. Acestora li se vor alatura reputati analisti si comentatori economici din tara, dar si specialisti de peste hotare. Echipa redactionala este condusa de Gabriela Vranceanu Firea (director general), Radu Preda (director editorial) si Edward Pastia (redactor-sef). "Ne dorim sa oferim cititorilor nostri un produs impecabil atat din punct de vedere al continutului, cat si a modului de prezentare, care sa devina, in scurt timp, sursa de informatii economice de referinta pentru intreaga comunitate de afaceri din Romania", a declarat Gabriela Vranceanu Firea, director general.

Publicatia se va orienta mai mult spre oamenii care activeaza in mediul de afaceri decat spre corporatii. "Fin.ro Magazin" va dezvalui lumea afacerilor pornind de la personalitatile sale remarcabile - antreprenorii - , pentru ca in spatele produselor inovatoare si a strategiilor de afaceri incredibile se afla inspiratia, talentul si viziunea acestora", spune Radu Preda, director editorial Saptamana Financiara si "Fin.ro Magazin". Pe langa informatii economice de calitate, comentarii, rapoarte si interviuri, publicatia va contine, incepand cu cea de-a doua editie, si cate o analiza sectoriala insotita de topuri relevante, realizate in premiera pentru piata romaneasca.

Intact Media Group detine cea mai completa platforma integrata media de business (tv, print, on - line): publicatia saptamanala de business si emisiunea omonima de la Antena 3 "Saptamana financiara", portalul de business "Financiarul"- fin.ro si, de acum, un nou produs jurnalistic - lunarul "Fin.ro Magazin".

Citeste si Jurnalul!

Ultimele știri