Căutare Live

Saptamana Financiara declanseaza „Computeriada”!

Din 9 mai, Saptamana Financiara lanseaza cursul „Computer si Internet”, cea mai eficienta si atractiva modalitate de invatare si perfectionare a cunostintelor privind utilizarea calculatorului personal, in doar 16 saptamani. Dupa modelul de succes al cursului „English Today”, acest nou curs multimedia, format din manual si CD, isi propune sa-i initieze pe participanti in tainele IT.

Campania, conceputa de Saptamana Financiara si Editura Litera si avand ca partener principal Romtelecom, se adreseaza oricui are nevoie de notiunile de baza in sisteme de operare si programe uzuale. Manualul si CD-ul, ambele in limba romana, descriu sistemul de operare Windows XP si aplicatiile aferente acestuia (Microsoft Office), ii indruma pe cursanti cum sa foloseasca e-mail-ul si Internetul, sa descarce si sa editeze fotografii si filmulete, sa creeze baze de date si cum sa-si protejeze computerul.

Participati la „Computeriada" si veti deveni experti in domeniul informaticii. Pachetul de curs, care include manualul si CD-ul, va este oferit in fiecare luni la pretul special de 14,99 lei. Cei care doresc sa nu rateze nici un volum au posibilitatea incheierii unui abonament la Saptamana Financiara, pe durata Computeriadei.

Saptamana Financiara va propune sa va testati cunostintele acumulate si sa castigati premii atractive, in cadrul concursului desfasurat pe pagina de internet a publicatiei, www.sfin.ro. Ca si la „English Today", concurentii vor fi asistati de un profesor in toate problemele pe care le intampina. „Profesorul IT" va da si teste saptamanale participantilor la concurs, din materia manualului din perioada respectiva, in urma carora cei mai buni elevi vor primi si premii de etapa.

Marele premiu al „Computeriadei" este format dintr-un televizor LCD si un sistem Home Cinema, precum si posibilitatea sustinerii examenului European Computer Driving Licence (ECDL). Totodata, „Computeriada" pune la bataie 10 premii Gold, constand in laptopuri si 20 de premii Silver, constand in sustinerea gratuita a examenului ECDL. Premiile saptamanale constau in cartele RUN, de suport IT la domiciliu, si carti de specialitate, oferite de Helpio. Compania Class IT Outsourcing ofera celor mai buni 3 cursanti internship-uri de o luna, in urma carora vor avea sansa sa obtina un job in cadrul companiei.

Colectia "Computer si Internet" apare in fiecare luni, in perioada 9 mai - 22 august. Primul pachet, care include suportul de curs si CD-ul, va este oferit luni, 9 mai, la un pret promotional de 9,9 lei, numai cu Saptamana Financiara.

A1.ro iti recomanda azi filmul "Mammuth"... Festivalul International de Jazz, la Sibiu...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri