Căutare Live

Scriitorul israelian Amos Oz va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Bucuresti

Scriitorul israelian Amos Oz va veni in Bucuresti in perioada 27-28 februarie, la invitatia Editurii Humanitas. El va sustine o conferinta la Ateneul Roman – „Amos Oz in dialog cu Gabriel Liiceanu”, iar a doua zi va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Bucuresti.

Tot a doua zi, de la ora 17:00, la Libraria Humanitas Kretzulescu va fi lansata seria de autor „Amos Oz" a Editurii Humanitas Fiction, cu volumele „Odihna desavarsita", „Cutia neagra", „Cum sa lecuiesti un fanatic", „Rime despre viata si moarte", „Poveste despre dragoste si intuneric" si „Scene de viata campestra". La eveniment vor vorbi: Amos Oz, Marlena Braester, Ioana Parvulescu si Denisa Comanescu.

Nu este pentru prima oara cand Amos Oz vine in Romania", a povestit Denisa Comanescu, directorul editorial al Editurii Humanitas Fiction. „El a fost pentru prima data la noi in 2004, cand a primit premiul Ovidius al Uniunii Scriitorilor. Revenit in Bucuresti, am avut privilegiul sa ma plimb cu el prin Capitala, pret de vreo ora. I-am aratat librariile si s-a aratat deosebit de interesat de locul unde a fost blocul Carlton, distrus de cutremur in 1940 (stia povestea de la sotia sa). In plus, mi-a povestit, soacra sa gateste sarmalute", a spus Denisa Comanescu.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Pink Martini concerteaza la Sala Palatului pe 26 mai... A1.ro iti recomanda azi filmul "Habemus Papam - Avem Papa!"...
Ultimele știri