Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Se deschide cel mai mare parc acvatic din Romania

Bucuresti, 9 August 2012 – Magic World Developments anunta deschiderea primului parc al celui mai mare complex de agrement din Romania, Divertiland Multi Entertainment Park.  Parcul acvatic La Plaja va fi deschis publicului incepand cu data de 14 august, intre orele 09:00 – 22:00 (toboganele vor fi inchise la ora 21:00). Pretul de intrare variaza intre  40 si 70 RON*. Vor fi puse gratuit la dispozitia vizitatorilor urmatoarele servicii : parcare privata, securizata, vestiare, sezlonguri, umbrele. Parcul se afla pe strada Divertismentului, nr. 2, adiacent autostrazii A1 Bucuresti-Pitesti, la 13 km de centrul capitalei.

Despre atractiile parcului acvatic La Plaja

Capacitatea parcului La Plaja este de circa 7.000 vizitatori zilnic. Vizitatorii se vor bucura pentru prima oara in Bucuresti de piscina cu valuri “Monsoon Lagoon” – principala atractie a parcului, care recreeaza atmosfera unei insule tropicale, cu valuri de diferite marimi si forme. Tot aici, peste 27 tobogane ii asteapta pe amatorii de senzatii tari. Foarte apreciate sunt toboganele multi-banda “Geronimo”, cele de cadere libera “Wahoo” si „Banzai”, toboganul de viteza “Yihaa”, iar pentru cei curajosi, Boomerango si Super Bowl sunt cele care fac “ravagii”. Parcul este parcurs de o piscina realizata inelar, cu o lungime de peste 500 de metri, denumita raul lenes Wakkatoja, ce are in centru o atractie acvatica de joaca, “Splash Attack”, poreclita si Cetatea Ploii, construita pe mai multe niveluri si echipata cu 70 de elemente de joaca - un adevarat labirint al distractiei pentru cei mici si nu numai.

Vizitatorii parcului acvatic vor dispune de zona de 3.000 de metri patrati de plaja cu nisip, restaurante, snack baruri, cafenele, spatii comerciale, unitate medicala, zone de joaca pentru copii, zona pentru petreceri, scena multifunctionala si terenuri de volei de plaja. Parcul La Plaja ofera, de asemenea, peste 20 de foisoare private, pentru grupuri de prieteni si familii, ce isi doresc intimitate. Acestea sunt insotite de servicii extra : servire din partea staff-ului, masa, scaune, sezlonguri, toate puse la dispozitia clientilor prin inchiriere. Parcul ofera spatii indoor pentru organizare de evenimente corporative, concerte si aniversari.

Accesul in parc

Divertiland functioneaza in sistem cashless/cardless, pe baza de bratari RFID, un sistem foarte popular in marile parcuri de distractii ale lumii. Printre avantajele acestui sistem se numara: efectuarea rapida si in siguranta a tranzactiilor, precum si monitorizarea contului clientului si incarcarea cu bani chiar de catre client in mai multe puncte special amenajate in parc.

Recomandari