Antena Căutare

Secretele Bucatariei: Salate (volumul 4), numai cu revista Felicia

Din 18 noiembrie, Revista Felicia si Editura Litera te invata cum sa mananci sanatos si gustos, cu ajutorul celui de-al patrulea volum al colectiei “Secretele Bucatariei”, dedicat prepararii salatelor. Cu ingrediente extrem de variate – de la legume, cereale, fructe, carne si peste–, reci sau calde, crude sau fierte, salatele sunt preparate recomandate a fi consumate zilnic, datorita calitatilor lor nutritive.



Folositi condimentele potrivite, pentru ca acestea pun in valoare fiecare salata pe care o preparati, incepand cu cele mai simple. Uleiul de masline este intotdeauna o alegere excelenta pentru prepararea salatelor, dar expertii recomanda si uleiul de nuci, cu un gust intens si ferm, care se imbina perfect cu laptuca, untisorul sau andivele amarui. Mustarul este de asemenea un ingredient frecvent al retetelor de salata, dar in cazul preparatelor calde trebuie adaugat ultimul, pentru ca altfel poate dobandi un gust amar.

Daca vreti ca preparatele dvs sa fie nu numai apetisante, ci si aspectuoase, editorii colectiei va pun la dispozitie un capitol special, in care veti afla cum puteti realiza aranjamente incredibile din fructe si legume: anthurium din ardei, crizanteme din praz sau ceapa sau soricei din ridichii.

Colectia "Secretele Bucatariei" este o serie de 8 volume dedicate in egala masura celor pasionati de gatit si celor preocupati de mentinerea sanatatii si a tineretii. Gustoase, sanatoase si usor de preparat sunt atributele esentiale ale retetelor incluse in colectie. Selectia acestora a fost facuta tinand cont de disponibilitatea ingredientelor pe piata romaneasca si de obiceiurile culinare ale romanilor.

Colectia apare in conditii grafice impresionante, cu un layout atractiv insotit de ilustratii spectaculoase. Pe langa sectiunea principala dedicata retetelor, fiecare volum contine un scurt istoric al modului de preparare pentru produsul de baza, recomandari generale privind alegerea ingredientelor si diferitele tehnici de preparare.

Succesiunea volumelor este urmatoarea:


- Carne alba (28 octombrie)
- Carne rosie (4 noiembrie)
- Peste (11 noiembrie)
- Salate (18 noiembrie)
- Supe (25 noiembrie)
- Paste (2 decembrie)
- Preparate la gratar (9 decembrie)
- Dulciuri (16 decembrie)

Pachetul revista + "Secretele bucatariei (Volum 4)- Salate" este de 10,9 lei si se distribuie impreuna cu editia din 18 noiembrie (numarul 224) a Revistei Felicia.

Una dintre cele mai apreciate reviste saptamanale pentru femei, "Felicia", continua sa ofere produse editoriale de exceptie cititoarelor sale, cadouri pentru inima si suflet: pe de o parte muzica - cd-uri cu vocile de aur ale slagarului romanesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploiesteanu, Gabriel Dorobantu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladosi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) si carte - deopotriva ghiduri practice pentru o viata sanatoasa (Mananc, slabesc si ma mentin, Ghidul alimentelor sanatoase, 1000 de retete pentru bucatari amatori, SLIM, Dictionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic si Carte romaneasca de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Postasul suna intotdeauna de doua ori, Diabolicele, Femei celebre).

Unde ne distram astazi?... Absolut inedit: Madinga in concert cu Bregovic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x